MyK Bags

MyK tassen herken je aan de strakke, minimalistische ontwerpen en gemaakt van zacht en karakteristiek leer. Ze richten zich op de vrouw die niet teveel wil opvallen, maar wel zelfvertrouwen heeft en wil uitstralen.

Geen producten gevonden...

Alle tassen van MyK Bags zijn gemaakt van zacht natuurlijk leer van goede kwaliteit. Naarmate de tas ouder wordt komt het leer tot leven en krijgt het een eigen karakter. De minimalistische tijdloze designs zijn voorzien van vele handige vakken, dat bijdraagt aan de functionaliteit van de tassen. De aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding van MyK Bags maakt de tassen populair.

Over MyK Tassen

MyK is een tassen en accessoire merk opgericht door Maaike Koemans.

In haar ontwerpen maakt Maaike gebruik van de kracht van eenvoud. 
 
“We combineren een strak en minimalistisch ontwerp met zacht en karakteristiek leer;
de perfecte combinatie die onze producten de herkenbare MyK look geeft.” 
 

De MyK. vrouw

De MyK vrouw is down-to-earth en heeft zelfvertrouwen.
Ze draagt haar outfits niet om op te vallen in de menigte.
Ze wil zich comfortabel voelen bij wat ze draagt en nog belangrijker:
ze wil dicht bij zichzelf blijven. 
 
De boodschap van MyK: 
 

Blijf wie je bent, doe je niet voor als iemand anders.

Wees de beste versie van jezelf.

 

MyK Tassen

Bij MyK. willen we dat je zolang mogelijk van je product kunt genieten. Een MyK. product staat voor goede kwaliteit, hoge functionaliteit en is tijdloos in design.

Onze producten zijn gemaakt van zacht, karakteristiek en natuurlijk leer.

Het leer wat we gebruiken is niet helemaal afgedekt, waardoor de natuurlijke eigenschappen van het materiaal behouden blijven. We vinden het namelijk belangrijk dat leer voelt, ruikt en eruitziet als leer.

Natuurlijk leer heeft als eigenschap dat het met de tijd zal gaan “leven”; hoe langer je je MyK. product gebruikt, hoe mooier het wordt!

Myk. Bags tassen kopen bij Tassenwinkel.nl

De tassen van Myk. Bags koop je natuurlijk bij Tassenwinkel.nl. In het menu op onze website selecteer je eenvoudig het soort tas dat je zoekt en de kleur. Betaal in een veilige online betaalomgeving met iDEAL of bankbetaling vooraf. Ook betaling achteraf per factuur behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je je tas vandaag bestelt voor 23:45, bezorgen wij je nieuwe beauty de volgende werkdag bij je thuis. Bovendien betaal je bij bestellingen vanuit Nederland en België bijna nooit verzendkosten. Voldoet de tas toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je binnen 30 dagen je aankoop gratis retour sturen of ruilen. Bestel dus vandaag nog je tas van Myk. Bags bij Tassenwinkel.nl