Dames weekendtassen

  • Polyester
  • 36L
  • 10 jaar
€69,90
Binnenkort op voorraad

Ben je regelmatig op reis, kies dan voor een weekendtas dames die voorzien is van voldoende opbergruimte. Je neemt de weekendtas eenvoudig mee in de auto, trein of vliegtuig als handbagage koffer. Er zijn veel verschillende typen reistassen van verschillende materialen zoals leer, nylon en polyester en in verschillende kleuren en printjes. En de handbagage reistassen mogen sowieso het vliegtuig in. Er zijn ook reistassen met wielen, gemakkelijk in gebruik en handig als je tas wat zwaarder is. Ook zijn er verschillende schoudertassen of laptop rugzakken die nog extra opbergruimte hebben voor een nachtje weg. Bij Tassenwinkel.nl maak je altijd de juiste keuze als je een weekendtas gaat kopen.

Welke dames weekendtas past bij jou?

Weekendtassen heb je in verschillende afmetingen waarbij de inhoud enorm kan verschillen van bijvoorbeeld 50 liter tot meer dan 100 liter. Inhoud is toch afhankelijk van waar ga je naar toe en hoelang verblijf je daar. Wil je echt een grote weekendtas dan kan het super handig zijn om een weekendtas met wielen te nemen. Deze heeft dan ook een trekstang zodat je de tas gemakkelijk met je mee kunt trekken en deze niet zwaar in je hand ligt. Of als je liever iets op de rug draagt is een handbagage rugzak van CabinZero een idee. Daarnaast is het nog een persoonlijke keuze of een keuze in budget ga je voor een leren weekendtas of niet. De leren weekendtassen zijn mooi en stijlvol maar zijn ook hoger geprijsd.

Weekendtas dames kopen tegen de beste prijs!

Een weekendtas voor dames kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een koffer bij ons in huis kan worden gehaald voor een voordelige prijs. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige weekendtas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden boven de € 39,-. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een weekendtas dames kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!