Heren Leren Weekendtassen

Ben je opzoek naar een echte stoere leren heren weekendtas, dan bij je hier op de juiste plek. We hebben diverse merken en afmetingen op voorraad.

 

Geen producten gevonden...

Leren weekendtas heren

Binnenkort met je vrienden een weekend weg naar bijvoorbeeld de Ardennen, kies dan voor een stoere en handige leren weekendtas heren bij Tassenwinkel.nl. Er is een ruime keuze aan leren reistassen heren voor een actief weekendje weg. De leren weekendtas is voorzien van veel opbergruimte en ook je sleutels kun je opbergen in een van de kleinere binnenvakjes. Uiteraard kun je de leren weekendtas ook voor andere doeleinden gebruiken, je spullen zijn altijd veilig en goed opgeborgen en de leren tas kun je dus ook meenemen naar sporten of in de trein naar je werk en/of studie.

Bij Tassenwinkel.nl vind je ook andere weekendtassen van nylon en polyester. Ook zijn er reistassen met wielen, handig als je de tas niet wil dragen. Heb je altijd veel spullen bij je maar wil je geen weekendtas meenemen, kies dan uit een van onze leren schoudertassen met veel opbergruimte of een van onze andere leren tassen.

 

Leren heren weekendtas kopen tegen de beste prijs!

Een leren heren weekendtas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een weekendtas bij ons in huis kan worden gehaald voor een voordelige prijs. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige leren heren weekendtas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle reistassen die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden boven de € 25,-. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een weekendtas heren kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!