Rolser Boodschappentrolleys

Geen producten gevonden...

Boodschappentrolleys van Rolser, veelzijdig en handig in gebruik! 

De superieure kwaliteit van Rolser boodschappentrolleys merk je meteen. Na bijna 50 jaar ervaring staat het merk Rolser gekend voor efficiëntie en innovatie. Tassenwinkel.nl heeft een ruim aanbod Rolser boodschappentrolleys, aangepast aan de hedendaagse behoeften van de consument.

Alle boodschappentrolleys van Rolser zijn uniek met de eigen eigenschappen, voordelen, vormen en kleuren. Wil je graag weer weten wat Rolser voor jou in petto heeft? 

Voordelen van de Rolser boodschappentrolley

Een Rolser boodschappentrolley, is een gebruiksvriendelijk hulpmiddel en heeft als doel om je last tijdens het boodschappen doen te verlichten. Uiteraard scheelt het een hoop moeite dat je, je boodschappentas of boodschappen kratje hoeft te tillen, maar achter je aan kan trekken. Zeker wanneer je naar de weekmarkt gaat of lekker een aantal winkels bezoekt, daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk want het scheelt een hoop verschillende tasjes. Het ligt natuurlijk aan het formaat van de boodschappentrolley maar doordat je, je boodschappen kunt stapelen, kun je er veel spullen in kwijt.

Wat zijn de voordelen van een boodschappentrolley?

  • Voldoende opbergruimte voor dagelijkse boodschappen
  • Minder zwaar til-gewicht dan normale boodschappentassen
  • Makkelijk rechtop neer te zetten als u stilstaat
  • Na gebruik gemakkelijk op te bergen

Koop nu je Rolser boodschappentrolley online bij tassenwinkel.nl

Ben jij toe aan gemak en wil jij een handige, stijlvolle boodschappentrolley dan zit je bij Tassenwinkel.nl helemaal goed. Naast de standaard service en de juiste prijs, sturen wij de Rolser boodschappentrolley op werkdagen deze dezelfde dag nog op. Dat betekend dat je binnen 24 uur je boodschappenkar al in huis kunt hebben. Ook doen wij niet moeilijk over retouren en kan je binnen 14 dagen kosteloos je boodschappentrolley retour sturen en ontvang je binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.