SoDutch tassen

Jou Tas wordt gewoon in Nederland gemaakt, met oerhollands leer. Zo mooi, Zo Nederlands, SoDutch. Handgemaakt met zorg en passie.

Geen producten gevonden...

Sodutch Bags

SoDutch is een nieuwe Nederlandse merk op het gebied van tassen. De tassen worden gemaakt van Nederlands leer en ook nog eens geproduceerd in Brabant! Nederlandser kan het toch niet.  Iedere SoDutch tas wordt met de hand gemaakt en is daarom uniek en heeft een eigen verhaal. Wat de tassen extra leuk maakt is dat het kwaliteitsleer met de tijd alleen nog maar mooier wordt. Dit geeft de tassen van SoDutch een nog stoerdere en robuustere look.

SoDutch handgemaakte tassen

Voor SoDutch is een tas meer dan een accessoire. Het zijn allemaal unieke handgemaakte tassen die bedoeld zijn om elke dag gebruikt te worden. Door zijn unieke stijl en het leer soort gaan deze damestassen en schoudertassen lang mee en blijven de deze ook mooi zelfs naar een paar jaar.

Er wordt gewerkt met met duurzame materialen en verspillen komt niet voor in de Nederlandse fabriek van SoDutch. Jouw nieuwe tas is geen machinale kopie.
Een tas die in de loop van de tijd steeds meer eigen wordt. Een unieke tas, speciaal voor jou.

SoDutch tas bestellen

Bij Tassenwinkel.nl vind je altijd een tas die bij jou past. Wij zijn officieel dealer van SoDutch tassen, dus ook voor garantie zit je goed bij ons. Bestel je nieuwe SoDutch tas op onze website. Bij Tassenwinkel.nl wordt jouw bestelde tas of tassen van SoDutch de volgende werkdag afgeleverd wanneer deze voor 23:45 uur worden besteld. Bovendien zorgen wij er ook bijna altijd voor dat je artikel gratis wordt verzonden. Op deze manier wordt je tas niet nodeloos duurder gemaakt dan nodig.