Tann's kinderrugzakken

Geen producten gevonden...

Vrolijke kinderrugzakken van Tann's zien er niet alleen super leuk uit ze geven je kleine spruit een heerlijk gevoel. 

Kinderrugzak van Gerecycled materiaal

De rugtassen van Tann's worden gemaakt van plastic flessen en zijn hierdoor super mileu vriendelijk. Tann's rugtasje worden met een eco proces gemaakt de kunststof flessen worden gesorteerd en hierna gereinigd dan worden de flessen gemalen en verwerkt tot korrels en hierna wordt door middel van spinnen de tassen geweven tot het eind resultaat een super leuke kinderrugzak.

Inspiratie

Het team van Tann is voortdurend op zoek naar nieuwe trends zonder de onnavolgbare stijl uit het oog te verliezen. Een fantasie en sobere, chique kleuren, maar altijd in harmonie met de tijd. Onze collecties zijn gemaakt voor de kinderen van nu!

De rugzak is de beste bondgenoot in de speeltuin maar ook voor alle culturele en sportieve activiteiten. Kies het formaat dat het meest geschikt is voor de klas van het kind en kies de kleur die hem zal bevallen.

Gegarandeerd de beste voorwaarden

Een Tann's kinderrugzak kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een kleine rugzak kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling bij ons gratis is boven de € 25,-. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de rugtas die je bij ons koopt beschikt over de best mogelijke prijs!