Zwarte Clutches

Geen producten gevonden...

Als je het over clutches hebt dan heb je het eigenlijk ook direct over de zwarte clutch, waarom? De meeste verkochte kleur is zwart

Clutches zwart zijn niet alleen handige kleine tasjes die je mee kunt nemen als je naar een feestje gaat, het zijn ook ideale modeaccessoires waar je jouw persoonlijke fashion statement mee kan maken. Je spot ze daarom overal, op de rode loper, de catwalks van New York en Parijs, en natuurlijk in jouw garderobe. Dit zijn dan ook dé eyecatchers onder de tassen!

Clutches zwart

De term ‘clutch’ is afkomstig van ‘clutchbag’. Het staat voor een klein, vaak langwerpig tasje dat zo is ontworpen dat je het makkelijk in je hand vast kunt houden. De term betekent dan ook ‘vastgrijpen’ of ‘vasthouden’ in het Engels. De tasjes zijn bedoeld als accessoire bij avondkleding en ze hadden oorspronkelijk geen hengsels of schouderband. Maar tegenwoordig zijn er veel cluches die wel een schouderband hebben en dan ook vaak als zwarte schoudertassen worden gezien. De zwarte clutch of andere kleur clutches biedt ondanks het formaat voldoende ruimte aan belangrijke spulletjes zoals sleutels, make-up, mobiel en een kleine portemonnee

Zwart Clutch weer helemaal in de mode

Zwarte tassen zijn altijd hip geweest. Maar na een tijdje uit de mode te zijn geweest, hebben de zwarte dames schoudertassen en zwarte clutches een echte revival gemaakt. Ze zijn onmisbaar bij een partyoutfit voor een feestje, maar je kunt ze ook prima dragen bij je dagelijkse look. Tegenwoordig zijn handvatten en lange hengsels aan de tasjes helemaal de mode, en er zijn nieuwe variaties bedacht op de klassieke 'envelope'-flap of magnetische sluiting. Deze compacte tasjes zijn vooral de paradepaardjes in de collecties van tassen- en modelabels en daarom heb je ruim de keuze; ga je voor de verfijnde modellen met een tikje retro elegantie, val je het liefst op met een glam-exemplaar, of zoek je een exclusieve luxe? Wil je wel graag een handzaam klein tasje, maar is tijdloos design meer jouw stijl, kies dan bijvoorbeeld voor de duurzame zwart leren clutch. 

Clutches Zwart online kopen?

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat een clutch zwart kopen bij Tassenwinkel.nl zonder enige twijfel een goed idee is. Een zwarte clutch die wordt gekocht bij ons staat namelijk niet alleen garant voor een uitstekende kwaliteit waardoor je er ongetwijfeld voor een lange periode gebruik van zal kunnen maken, daar komt bovendien ook nog eens bij dat ze erg voordelig in huis kan worden gehaald. Een zwarte clutch kopen hier bij Tassenwinkel.nl zorgt er dan ook niet alleen voor dat je kan genieten van een zeer interessante aankoopprijs, bovendien wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden boven de € 39,-! Bestel jouw zwart clutch voor 23:45 uur en deze zal de volgende werkdag reeds bij je thuis worden geleverd! Klinkt dit alles voor jou ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en bestel jouw clutches zwart  nu hier bij Tassenwinkel.nl!