Reisenthel Tassen

Je kiest een Reisenthel omdat je van gemakt houdt. De producten van Reisenthel staan voor extreme functionaliteit.

Geen producten gevonden...

Reisenthel Shopper en meer

Reisenthel biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment van verschillende tassen, bagage en opbergmogelijkheden voor thuis en thuis. Reisenthel heeft verschillende keren nationale en internationale designprijzen ontvangen voor zijn innovatieve geest en creativiteit. Het winkelend publiek van Reisenthel en alle andere producten van het bedrijf veroveren al meer dan 30 jaar de wereld. De tassen van de fabrikant zijn functioneel en mooi tegelijk. Je kunt alles wat je nodig hebt in een ruime toilettas opbergen, van je shampoo en bodylotion tot je make-up benodigdheden. De tassen maken indruk met hun praktische bruikbaarheid en innovatieve ontwerpen. Het Reisenthel-assortiment heeft gegarandeerd de juiste metgezel voor elke smaak. Vooral de shopper bags zijn erg populair - ze zijn er in een grote variëteit en brengen je al voor de shoppingtour al in een goed humeur. Neem ze mee op uw volgende uitstapje naar de supermarkt. Je kunt er fruit, groenten, vlees, muesli en andere etenswaren in bewaren. Voor op reis zijn aantrekkelijke Reisenthel toilettassen, reistassen en tassen voor reiscosmetica beschikbaar. Er is nauwelijks een gelegenheid waarvoor je de juiste Reisenthel-tas niet kunt vinden. De designs zijn gebaseerd op de huidige modetrends en kunnen perfect bij elke outfit gecombineerd worden. Hoge kwaliteit, gecombineerd met comfort en veel functionaliteit maken Reisenthel de ideale metgezel.

De voordelen van een Reisenthel tas

De keuze voor een tas van Reisenthel, levert je diverse voordelen op. Enkele hiervan zijn"

  • De tas sluit uitstekend aan op het leven van alle dag; 
  • Veelzijdig assortiment uit diverse modellen en kleuren; 
  • Elke tas is voorzien van een hip design; 
  • Geschikt voor vakanties, korte vakanties en boodschappen.

Waar let je op bij de aankoop van een tas?

Als je besluit om een tas van Reisenthel aan te schaffen, doet u er goed aan na te denken wat voor tas u precies wenst. Wat vind je mooi aan een tas, welk model spreekt je aan en met welk doel ga je de tas kopen? Een tas die je voor een de vakantie gebruikt, zit nu eenmaal anders in elkaar dan een tas die je meeneemt voor de dagelijkse boodschappen in de supermarkt of een strandtas voor het strand. Neem zeker eens een kijkje bij ons aanbod en laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment. Er zit vast een tas tussen die helemaal bij jouw past.

Reisenthel Tas kopen tegen de beste prijs!

Een Reistenthel tas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een tas bij ons in huis kan worden gehaald voor een voordelige prijs. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige tas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden vanaf € 39,- . Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een tas kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!