XD Design laptoptassen

Wees dieven te slim af met de XD Anti-diefstal Rugzak. Deze rugzak is namelijk gemaakt van snij bestendig materiaal, waardoor het voor zakkenrollers moeilijker is om de rugtas open te snijden.

Geen producten gevonden...

XD Design Rugtassen

Waar staat het merk voor

Veilig

Met XD Design rugzakken zijn de moderne reizigers veilig voor dieven en zakkenrollers met ons iconische antidiefstal ontwerp met verborgen ritsen, RFID-beschermde zakken, beschermende alarmen, snijbestendige materialen en nog veel meer innovatieve functies.

Verbonden

Dankzij XD Design kunnen de moderne nomaden met de wereld worden verbonden dankzij geïntegreerde USB-oplaadpoorten, zonnepanelen, draadloze oplaadpads en via SOS-meldingen.

Georganiseerd

XD Design stelt de reizigers in staat om comfortabel en georganiseerd te reizen met interne verdelers, organisatiepanelen en mestzakken, aangevuld met samendrukbare tassen.

Verantwoordelijk

XD Design stelt de moderne nomaden in staat om met respect voor onze planeet in beweging te zijn door middel van producten en verpakkingen die zijn gemaakt met gerecyclede materialen.

Beheers uitdagingen onderweg

Ons doel, de reden waarom we bestaan, gaat erom mensen slimmer te maken door middel van innovatieve ontwerpen en hen het vertrouwen te geven om uitdagingen aan te gaan terwijl ze onderweg zijn. Van globetrotters tot dagelijkse pendelaars, onze slimme dagelijkse reiskleding zorgt ervoor dat de moderne nomaden veilig, verbonden, georganiseerd en verantwoordelijk zijn.

XD Design rugzakken kopen bij Tassenwinkel.nl

De rugtassen van XD Design koop je natuurlijk bij Tassenwinkel.nl. In het menu op onze website selecteer je eenvoudig het soort tas dat je zoekt en de kleur. Betaal in een veilige online betaalomgeving met iDEAL of bankbetaling vooraf. Ook betaling achteraf per factuur behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je je tas vandaag bestelt voor 23:45, bezorgen wij je nieuwe beauty de volgende werkdag bij je thuis. Bovendien betaal je bij bestellingen vanuit Nederland en België bijna nooit verzendkosten. Voldoet de rugtas toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je binnen 30 dagen je aankoop gratis retour sturen of ruilen. Bestel dus vandaag nog je rugtas van XD DESIGN bij Tassenwinkel.nl