Zebra Trends Kinderrugzakken

Wil jij graag voor je kleine jongen of meisje een hippe rugtas waar je nog jarenlang plezier aan kunt beleven? Dan is een Zebra kinderrugtas misschien wel de juist keuze. Bij Tassenwinkel.nl heb je keuze uit een uitgebreid assortiment kinderrugzakken Zebra Trends.

Geen producten gevonden...

 

Kinderrugzakken

De kinderrugzakken van Zebra Trends zijn hip en hebben verschillende thema’s, zo is er altijd wel een print of design die past bij jouw kleine deugniet. De rugtasje voor de allerkleinsten zijn er op dit moment in 2 maten, namelijk de S en de M. Het kleinste model (S) is geschikt voor de allerkleinsten, zeg maar vanaf de peuterschool, kinderopvang in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Het andere model (M) heeft iets meer body en is daarom geschikt voor de kinderen vanaf de basis school en kunnen daar tot een jaar of 10 prima mee overweg.

Zebra Trends Schoudertas

Zebra Trends heeft ook voor de jonge dames een handige schoudertas gemaakt die je ook super goed kunt gebruiken als sporttas of als weekendtas. Deze tassen zijn speciaal gemaakt voor de kleinsten onder ons en hebben vrolijk gekleurde prints.

Kinderrugzak Meisjes

De kinderrugzakken van Zebra Trends hebben een grote meisje collectie. De heeft veel verschillende kleuren en diverse prints waarbij de focus ligt op wat je kleine meid het leukste vindt. Alle prints worden goedgekeurd door een groep kritische dames. Dit kan een roze kleur zijn maar natuurlijk ook een dierenprint.

Kinderrugzak Jongens

He he, eindelijk een merk die ook eens echt gekeken heeft naar een leuke rugzak voor jongens. De jongens rugzakken worden eindelijk ook eens serieus genomen. Met stoere prints en mannelijke kleuren zit er altijd wel een rugzak voor jou bij.

Koop je Zebra Trends Kinderrugzak bij Tassenwinkel.nl

Een Zebra Trends kinderrugtas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een tas bij ons in huis kan worden gehaald voor een voordelige prijs. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige tas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht ook bijna altijd gratis verzonden. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een Zebra Trends tas kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!