27/05/2020 - 09:40
Waarom een rugzak?
Er is tegenwoordig bijna niemand meer die geen rugzak heeft. Dat is ook niet zo moeilijk te begrijpen als je bedenkt dat rugzakken al jarenlang in alle kleuren en materialen ontworpen worden, voor eender welke gelegenheid. Welk soort draagtassen voor op je rug bestaan er eigenlijk allemaal en op welk moment kan je ze bovenhalen?
Lees meer
29/01/2018 - 10:58
Hippe schooltassen en rugzakken
Ken je dat? Je bent opzoek naar een nieuwe schooltas maar je hebt geen idee wat je wilt, er zijn zoveel merken en verschillende soorten tassen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de meest voorkomende merken en modellen voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
06/06/2016 - 15:40
Een schooltas kopen voor je nieuwe studie
Daar sta je dan, je gaat beginnen aan een nieuwe studie of cursus, maar je hebt nog een schooltas nodig. Als je een nieuwe schooltas gaat kopen, dan denk je vaak, wat voor tas heb ik nodig? Misschien een met één rits of liever een schooltas kopen met meerdere vakken? Het is afhankelijk van wat je precies gaat doen. Wanneer je meerdere school vakken volgt, is het erg praktisch om je tas goed kunnen ordenen, zodat je alles zo voor het pakken hebt. Een etui in een voorvakje in de schooltas bijvoorbeeld, de boeken in het midden en misschien ook wel een laptop als daar plaats voor is. Ook kun je een tablet meenemen en deze in het middenvak plaatsen bijvoorbeeld. Na een schooltas kopen, maak je natuurlijk zelf een handige indeling. Iedereen heeft daar zijn eigen manier voor, maar door het kopen van een schooltas met veel mogelijkheden, biedt het je wel veel meer gebruikersgemak. De schooltas kan ook voor andere gelegenheden gebruikt worden, wanneer je bijvoorbeeld een dagje weggaat. Het is daarom goed dat de tas praktisch en gemakkelijk is in het gebruik, zodat hij voor meerdere doeleinden kan dienen.
Lees meer