Herschel Luiertas

De Herschel luiertas is sportief, comfortabel en erg praktisch voor ouders die onderweg zijn en alle baby benodigdheden makkelijk mee willen nemen.  

Geen producten gevonden...

Herschel luiertassen 

Als je aan Herschel denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan de Herschel rugzakken en niet zozeer aan de Herschel luiertassen. Toch is het een feit dat dit sportieve merk, wat in 2009 is opgericht, ook luiertassen in haar collectie heeft. En Herschel Supply Co heeft er natuurlijk voor gezorgd dat deze kwalitatief net zo goed zijn als de Herschel rugzakken waar veel mensen mee rondlopen.  

Luiertas Herschel en zijn voordelen  

Net als de rugzakken hebben de verzorgingstassen ook de bekende vintage look in een modern jasje. Daarnaast zijn ze net zo praktisch ingedeeld als de rugzakken en laptop rugzakken van Herschel door de verschillende insteek vakken aan de binnen- en buitenkant. Wat de schooltassen en de Herschel reistassen niet hebben, hebben deze luiertassen wel. Namelijk een compact verschoningsmatje wat je in de tas kunt opbergen. Zo kan je op elk moment, waar je ook bent je kindje verschonen. Alle Herschel luiertassen zijn draagbaar als schoudertas of als handtas wanneer je het hengsel er af haalt.  

Herschel verzorgingstas voor hem en haar 

Deze luiertas is gebaseerd op de Herschel reistas uit de bekende Strand serie. De Herschel verzorgingstas is op meerdere manieren draagbaar maar ook geschikt voor hem en haar om op meerdere de tas in te zetten. Door het ruime compartiment en de toegankelijke kleuren is de Herschel luiertas ook zeer geschikt als sporttas of handbagage tas in het vliegtuig.  

Herschel Tas online bestellen? 

De stoere, handige Herschel luiertas of andere tassen van Herschel Supply Co. bestel je gemakkelijk en snel online bij Tassenwinkel.nl. De luiertas is basic en daardoor voor zowel mannen als vrouwendragers geschikt. En uitermate praktisch. Aan de vintage-uitstraling en specifieke details kun je zien dat het om een echt Herschel-product gaat. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige Herschel luiertas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden vanaf € 39,-. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een luiertas van Herschel bestellen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!