Herschel Rugzakken

Geen producten gevonden...

Heb je het over rugzakken dan heb je het over rugzakken van Herschel, deze rugzakken zijn al jaren een begrip in Nederland.

Welke Herschel Rugzak model past bij jou?

Herschel Pop Quiz Rugzak: Klaar voor alles. De pop Quiz-rugzak houd je  georganiseerd tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer met vakken gemaakt voor je laptop, een zonnebril, pennen en sleutels.

Herschel Little America: Een heel kenmerkende rugzak. De Herschel Little America is een iconische bergsport rugzak die modern is gemaakt voor alledaagse reizen. Wat direct opvalt zijn de leren riemen.

Herschel Retreat: De Herschel Retreat rugzak is een gestroomlijnde vertolking van een tijdloze bergsport stijl, met een trekkoord sluiting en een bovenflap met riem details. Daarnaast heeft deze rugzak een 15 inch laptopvak

Herschel Settlement: De Herschel Settlement rugzak moderniseert een iconische vintage stijl met unieke ontwerp kenmerken en hoogwaardige constructie. Super geschikt voor dagelijks gebruik en met een 15 inch laptopvak.

Bestel jouw Herschel Rugzak Online

Een rugzak van Herschel Supply Co. bestel je gemakkelijk en snel online bij Tassenwinkel.nl.
De rugzakken zijn basic, maar uiterst praktisch. Aan de vintage-uitstraling kun je zien dat het om een echt Herschel-product gaat. Met de vele kleuren en designs is er voor ieder wat wils te vinden. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige Herschel rugzak te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht vaak gratis verzonden. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een rugzak van Herschel bestellen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!