MYoMY Tassen

MYOMY is hét merk voor dames en een beetje voor heren die op zoek zijn naar leuke eigentijdse tas. Een trendsetter die alle ontwerpen een vrouwelijke maar spannende twist geeft, er is namelijk geen tijd in het leven voor saaie tassen! Geen één tas is dan ook hetzelfde. Daarnaast staat MYoMY voor sociale en duurzame.

Geen producten gevonden...

MYoMY Collectie

De MYoMY Collectie bestaan uit verschillende essentials maar de tassen staan hierin wel centraal. Waarbij het begon met de iconische MY PAPER BAG. Hierna is deze uitgebreid in verschillende maten en kleuren. Naast het succes van deze damestas zijn en steeds meer nieuwe modellen bij gekomen die geïnspireerd zijn op de hedendaagse producten.

MY CARRY BAG

Deze handige dames tas is geïnspireerd op de voor ieder bekende plastic draagtas.  De MY CARRY BAG wordt Fairtrade geproduceerd, dus met jouw aankoop draag jij bij aan een eerlijkere wereld.

MY PAPER BAG

MYoMY is beroemd geworden met haar iconische ontwerp de MY PAPER BAG: het duurzame alternatief voor de welbekende papieren zak ontworpen door Ramon Middelkoop. De dames tassen serie bestaat uit meerdere formaten tassen met ieders zijn eigen functionaliteiten voor ideaal dagelijks gebruik.

Fairtrade, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. De MY PAPER BAG wordt Fairtrade geproduceerd, waardoor jij met jouw aankoop bijdraagt aan een eerlijkere wereld. Ontdek ze allemaal.

Over MYoMY

Bij MYoMY geloven we in de kracht van verbinding, in jou en mij, in ons als mensheid. We zijn ervan overtuigd dat we allemaal changemakers zijn en door krachten te bundelen en ethische en duurzame keuzes te maken kunnen we een eerlijkere en meer gelijke wereld creëren. Als sociale onderneming werkt MYoMY samen met fairtrade productiepartners om eerlijke banen mogelijk te maken. Samen maken we duurzaam ontworpen tassen. Zo is het onze missie om tassen te maken die een keten empowerment creëren; van maker tot drager.

Sociale onderneming

MYoMY is vanaf het begin een sociale onderneming geweest, wat betekent dat MYoMY deel uitmaakt van de sociale economie waarvan het hoofddoel is om een sociale impact te hebben. Zo werken wij samen met ondernemers en fairtrade productiepartners die in hun eigen omgeving changemakers willen zijn. Wij geloven in langdurige relaties om samen een eerlijkere wereld kunnen creëren. Met de verkoop van MYoMY tassen faciliteren we fairtrade banen die onze medewerkers een eerlijk loon geven, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 2021 is MYoMY een Bcorp-gecertificeerd bedrijf. Gecertificeerde B-bedrijven zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties, openbare transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te brengen. 

Ethische esthetiek

MYoMY tassen zijn herkenbaar aan hun elegante eenvoud en duurzame kwaliteit. MYoMY werkt samen met verschillende interne en externe tas designers. Alle designers veranderen verhalen in unieke designs. Een bekend design verhaal is dat van de iconische MY PAPER BAG ontworpen door Ramon Middelkoop. Hij was geïnspireerd door een papier zak die voorbij waaide in de metro en besloot daar een duurzame papieren tas van te maken. Ontworpen om geliefd te worden en lang mee te gaan.

Duurzaam design

Samen met onze productiepartners selecteren we zorgvuldig de materialen die worden gebruikt voor MYoMY collecties. Duurzame kwaliteit is daarbij een van de belangrijkste productvereisten van MYoMY. We gebruiken hoogwaardig leer dat LWG certified is en voor onze voering gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®. MYoMY is altijd op zoek naar nieuwe innovaties om een circulaire toekomst te realiseren.

Bestel je MYoMY bij Tassenwinkel.nl

Een MYoMY tas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een MYoMY BAG kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling boven de € 39,- bij ons ook nooit verzendkosten in rekening worden gebracht. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de MYoMY tas die je bij ons aankoopt beschikt over de best mogelijke prijs!

Tassenwinkel.nl is officieel dealer, dus je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.