Tijdelijk buiten gebruik

Tassenwinkel.nl is tijdelijk buiten gebruik

Myomy My Carry Bag Damestas

Geen producten gevonden...

MYoMY My Paper Bag

Met de Paper Bag brengt Myomy een ode aan de papieren bruine zak met een kartelrand, zoals iedereen deze wel ken. Alleen is deze tas van Myomy is echter vervaardigd uit leer van uitstekende kwaliteit. Dit design maakt een Paper Bag tot een prachtig tas voor iedere vrouw die gek is op een mooie leren tas. Doordat de tassen van duurzaam leer zijn gemaakt, kunnen ze jarenlang met plezier gebruikt worden. Door veelvuldig gebruik zal de tas zelfs steeds mooier worden. 

Welke Paper Bag past bij jou?

De Myomy Paper bag zijn er in verschillende maten en soorten van een mooie grote shopper tot een mini crossbody tas en alles wat er tussen zit, de Myomy paper bag handbag is ook een zeer populaire tas. Bekijk alle verschillende modellen en vergelijk ze naast elkaar om te kijken welke paper bag het beste bij jou past.

Bestel je MYoMY Paper Bag bij Tassenwinkel.nl

Een MYoMY Paper Bag kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een mooie leren damestas, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een MYoMY PAPER BAG kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling boven de € 39,- bij ons ook nooit verzendkosten in rekening worden gebracht. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de MYoMY Paper bag die je bij ons aankoopt beschikt over de best mogelijke prijs!

Tassenwinkel.nl is officieel dealer, dus je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

← Keer terug naar de backoffice    Het is op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen