Reisenthel Toilettassen

Geen producten gevonden...

Reisenthel toiletbag

Reisenthel staat bekend om haar ruime collectie hippe en voordelige toilettassen en make-up tasjes van uitstekende kwaliteit. Voor iedere reis of vakantie, voor dames, heren of kids. Bij Reisenthel is altijd een passende toilettas te vinden

Met de Reisenthel toitlettassen neem jij jouw toiletartikelen overal mee naar toe. Alle Reisenthel toilettassen zijn voorzien van handige ritsvakken, steekvakken en een spiegel. Heb jij veel toiletartikelen? Dan is de Reistenthel toilettas XL echt iets voor jou. De breedte van deze toilettas is maar liefst 23 cm breed en de hoogte is 20 cm. Natuurlijk kan je ook voor een klein make-up tasje gaan. Het Reisenthel make-up tasje neemt maar weinig ruimte in. Zowel de grotere toilettassen en de kleinere etuis zijn voorzien van vrolijke designs.

De toilettassen van reistenthel zijn er voor iedereen, zeker omdat er verschillende modellen reistassen zijn in verschillende kleuren en motieven. Alleen hierom zou je al een keuze kunnen maken. Wil jij een weekendje weg dan wil je toch ook een handige, trendy toilettas in je weekendtas hebben. 

Koop je Reisenthel Toilettas bij Tassenwinkel.nl

Een Reistenthel toilettas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kunt maken uit een ruim assortiment, daar komt verder nog eens bij dat een toilettas wordt bezorgd met veel zorg en snelheid. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige toilettas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle tassen die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden vanaf € 25,00. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een toilettas kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!