Bombata Laptoptas 13 inch Croco Look

De vrolijke kleuren van Bombata zijn een lust voor ieders oog, maar nu heeft Bombata ook de Croco Look. Net even iets anders dan een gewone laptoptas.

Geen producten gevonden...
Tegenwoordig spenderen we heel wat uren op onze laptop of tablet. Deze apparaten zijn voor ons dan ook steeds waardevoller geworden. Wanneer we een laptop kopen geven we veel geld uit en we nemen deze ook steeds vaker overal mee naartoe. Daarom is een goede bescherming heel belangrijk. De Bombata laptoptassen voorzien jouw favoriete laptop van een uitstekende bescherming en dat zonder dat je er veel geld voor dient te betalen. Ook geïnteresseerd? Twijfel dan niet langer en ontdek snel het assortiment aan tassen van Bombata hier bij Tassenwinkel.nl!

De 13 inch Croco look laptoptas van Bombata is geschikt tot en met 13,3 inch. De hard case laptoptassen geven genoeg bescherming voor je apparaat. Ook is het mogelijk om naast je laptop ook je lader en eventueel nog wat andere spullen mee te nemen in de case. Heb je liever een flexibele 13 inch laptoptas van leer of nylon? Ook die hebben wij in ons assoritment. 

Bombata laptoptassen 13 inch met croco look

De Bombata laptoptassen zijn super handig in gebruik, rits open en je kunt direct bij al je spullen. Daarnaast zijn de tablet tassen ook nog een goedkoop geprijsd en ben je voor iets meer dan €50,00 klaar. En als je op werkdag besteld voor 23:45 uur dan ontvang je de volgende werkdag deze thuis, op het werk of bij een afhaalpunt. Kortom gemakkelijk te bestellen en niet duur.

Ben je op zoek naar een ander model Bombata hardcase laptoptas kijk dan eens bij de gehele collectie van Bombata.

Wil de de verschillen handige naast elkaar op een rijtje?
We hebben een speciale Bombata specificatie pagina gemaakt.
Bombata Specificatie Pagina