Bombata Laptoptas 17 inch Croco Look

De vrolijke kleuren van Bombata zijn een lust voor ieders oog, maar nu heeft Bombata ook de Croco Look. Net even iets anders dan een gewone laptoptas.

Geen producten gevonden...
Wanneer we een laptop kopen geven we veel geld uit en we nemen deze ook steeds vaker overal mee naartoe. Daarom is een goede bescherming heel belangrijk. De Bombata laptoptassen voorzien jouw favoriete laptop van een uitstekende bescherming en dat zonder dat je er veel geld voor dient te betalen. Ook geïnteresseerd? Twijfel dan niet langer en ontdek snel het assortiment aan tassen van Bombata hier bij Tassenwinkel.nl!

De 17" Croco look laptoptas van Bombata is geschikt tot en met 17,6 inch. De hard case laptop tas geeft genoeg bescherming voor je apparaat. Ook is het mogelijk om naast je laptop ook je lader en eventueel nog wat andere spullen mee te nemen in de case. 

Bombata croco 17 inch laptoptas super gemakkelijk en niet duur

De Bombata laptoptassen zijn super handig in gebruik, rits open en je kunt direct bij al je spullen. Daarnaast zijn de tablet tassen ook nog een goedkoop geprijsd en ben je voor nog geen €60,00 klaar. En als je op werkdag besteld voor 23:45 uur dan ontvang je de volgende werkdag deze thuis, op het werk of bij een afhaalpunt. Kortom gemakkelijk te bestellen en niet duur. Naast Bombata hebben we ook nog andere merken die een 17 inch laptoptas hebben. 

Ben je op zoek naar een ander model Bombata hardcase laptoptas kijk dan eens bij de gehele collectie van Bombata.

Wil de de verschillen handige naast elkaar op een rijtje?
We hebben een speciale Bombata specificatie pagina gemaakt.
Bombata Specificatie Pagina