20/01/2022 - 10:35

Verras je valentijn met een tas

Nog maar een paar weken en dan is het weer Valentijnsdag. Natuurlijk laat je je geliefde elke dag blijken hoeveel je van haar houdt. Maar met Valentijnsdag doe je er gewoon een schepje bovenop met een mooie damestas als valentijnscadeau. 

Wimona Natalia schoudertas 

De Natalia is een super handige trendy damestas voor dagelijks gebruik. Deze dames schoudertas is op meerdere manieren te dragen. Je draagt hem op je schouder, houd hem vast als handtas of draagt hem crossbody met de meegeleverde riem. Het is een multifunctionele tas die ook heel goed als werk- of schooltas gebruikt kan worden omdat die breed genoeg is voor een laptop. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de juiste kleur voor je valentijn te kiezen. 

valentijncadeau schoudertas wimona natalia grijs

Chesterfield rugtas Elise of moeten we zeggen shopper

Dames rugzak Elise van Chesterfield is gemaakt van hoogwaardig rundleer. Omdat leer een natuurproduct is heeft elke tas zijn eigen signature. De rugzak is ideaal voor dames die geregeld met het OV reizen, op de fiets zitten of dagjes erop uit gaan met vriendinnen. Door het dragen van de tas op de rug heeft ze haar handen vrij om bijvoorbeeld onderweg met jou te bellen of verschillende winkeltasjes te dragen. Heeft ze een dag niet zo’n zin in een rugzak, dan verandert ze de Elise in een handomdraai om tot shopper. De twee in één tas heeft een rits opening die toegang geeft tot een groot vak waarin heel veel spullen passen. 

valentijncadeau rugzak chesterfield elise cognac

Steel de show met een dames laptoptas van Daniel Ray

Je valentijn gaat net als veel andere vrouwen dagelijks of meerdere dagen per week naar het werk. Een handige dames laptoptas waar alles in past en die matcht bij al haar kleding is daarom een must. Wij weten zeker dat de Daniel Ray Lake laptoptas een topper is waar je je geliefde heel blij mee maakt. Hij is niet al te groot, praktisch door de vele opbergvakjes en heeft een apart laptopvak voor een 13 inch laptop.

valentijncadeau laptoptas daniel ray zwart

Passen deze 3 suggesties niet bij jouw liefdevolle valentijn? Neem dan gerust een kijkje bij alle damestassen

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter