24/02/2022 - 14:01

Modetrend 2022 tassen in felle kleuren

De kleurrijke tassen vliegen je in 2022 om de oren, of moeten we zeggen schouders. Na een aantal jaar in een pandemie hebben gezeten lijkt het erop dat we toe zijn aan wat vrolijkheid in het leven en op straat. En dat is direct terug te zien in de verschillende modecollecties die langzaam de winkels in stromen. Kleurrijke tassen kunnen daarom niet achter blijven.

Misschien koos je voorheen een tas in het zwart, bruin, cognac of grijs. Standaard kleuren die die elk seizoen doorstaan en nooit uit de mode raken. Maar als je hebt opgelet merkte je in het najaar van 2021 al dat er meer gekleurde tassen in de winkels te vinden zijn. Rode tassen, oranje, roze, groene en blauwe tassen. Wij vinden het in ieder geval een aangename afwisseling. En hebben daarom voor jou verschillende kleurrijke tassen op een rij gezet die een welkome aanvulling zijn in je kledingkast.

Een touch of color

Uplevel je basic outfit met spijkerbroek en een wit of zwart shirt up met een kleurrijke rode tas. Het geeft net dat beetje extra en trekt je simpele dagelijkse outfit naar een nieuw niveau.

Rode tassen - Modetrend kleurrijke tassen

Neon all over

Je moet er van houden. Felle, neon kleuren. In een thema feestje komt nog weleens terug. Maar dit jaar zie je neon ook in de winkels. Draag je sportieve neon roze kleding met bijvoorbeeld een groene tas voor een kleurrijk opvallend geheel. Reken maar dat het groen het pareltje wordt van je outfit. 

Groene tassen - Modetrend kleurrijke tassen

Color blocking 

Mix en match verschillende kleuren met elkaar. Rood, roze, oranje en paars zijn intens aanwezige kleuren maar staan prachtig bij elkaar. Natuurlijk houd je rekening met je huiskleur en zal niet iedereen zo'n kleding combinatie kunnen dragen. Maar voor vrouwen met een bruine huid en donker haar is dit een combinatie om door een ringetje te halen. Pak je roze, rode, paarse of oranje tas erbij en voilà.

Oranje tassen - Modetrend kleurrijke tassen

Ton sur ton 

Zie het maar voor je. Een helder blauw pak met een lichtblauwe top en een cobalt blauwe tas. Ton sur ton is kleuren uit 1 kleurenfamilie combineren. En omdat het familieleden van elkaar zijn matcht alles prachtig met elkaar. Dus als je het even niet meer weet, is dit je oplossing. 

Blauwe tassen - Modetrend kleurrijke tassen

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter