13/01/2022 - 12:31

Blauwe tassen die Blue Monday leuker maken

Blue Monday is uitgeroepen tot de meest deprimerende dag van het jaar. Deze maandag vaak de laatste maandag van een volle werkweek in januari of soms de derde maandag in januari zou het moment zijn dat mensen zich het meest treurig en neerslachtig voelen. De formule waarop dit is gebaseerd is nooit goed onderbouwd, de vraag is dus ook of het echt zo is. Maar we kunnen ons voorstellen dat de donkere en grijze wintermaanden je een beetje een minder gevoel geven. Daarom zullen de blauwe tassen je Blue Monday en alle andere dagen van het jaar leuker maken. 

Als wij denken aan blauw, denken we aan de blauwe zee, de blauwe lucht, het blauwe water in een meer en daar is wat ons betreft niks treurigs aan. Blauw staat verder voor betrouwbaar en goede communicatie. Maar wij denken ook aan blauwe tassen, koffers, rugzakken en portemonnees die qua kleur toegankelijk zijn voor mannen en vrouwen. En overal goed bij matchen. 

Daarom doen we een een ode aan blauwe tassen. 

Blauwe tassen 

Blauwe grote, middelgrote en kleine. Blauwe handtassen, schoudertassen, heuptassen, laptoptassen, festival tassen. Het blauwe tassen aanbod is zeer uitgebreid. En dat begrijpen we. Blauw is naast zwart, bruin en cognac een zeer populaire kleur omdat het goed combineert bij verschillende kledingstijlen en outfits. 

blauwe tassen wimona natalia blauw

Blauwe koffers

Wil je makkelijk je koffers terugvinden op de bagageband? Kies dan niet voor een zwarte koffer maar voor een blauwe koffer. Ga voor donkerblauw, fel kobalt blauw of een opvallende pastel blauw. Of pastel turqoise die wat weg heeft van het blauwgroene mineraal in de zee. Je hoeft alleen maar naar je turquoise blauwe koffer te kijken en je komt al in de vakantiestemming.

De blauwe koffers en blauwe reistassen zijn er in hardcase en een softcase varianten. En hebben allemaal wieltjes zodat je met gemak je koffer mee kunt nemen zonder je een ongeluk te sjouwen.   

blauwe koffers - decent star maxx blauw

Blauwe rugzakken 

De blauwe rugzakken zijn zeer populair als schooltas voor jongens of voor de werkende casual geklede man die zijn handen onderweg graag vrij heeft. Het valt ons op dat de schakeringen in blauw oneindig zijn. Petrol, lichtblauw, grijs blauw, jeans blauw het palet aan kleuren houdt niet op. En daardoor worden de de dames niet vergeten en zijn er verschillende blauwe rugzakken te vinden die ook aan hun wensen voldoen. 

blauwe rugzakken bold banana blauw

Blauwe portemonnees 

Ook al wordt de portemonnee steeds minder gebruikt, doordat we alle pasjes meedragen in onze telefoon of in passend telefoonhoesje. Zijn er nog verschillende blauwe portemonnees of blauwe pasjeshouders te vinden. Sommige portemonnees matchen trouwens perfect bij die ene specifieke blauwe tas.

blauwe portemonnees ogon designs blauw

Bekijk hier alle blauwe tassen

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter