14/04/2022 - 12:37

Top 5 laptoptassen voor Secretaressedag

Elke jaar is het op de derde donderdag van april nationale Secretaressedag. Op deze dag kun je als hr medewerker of als leidinggevende extra waardering naar de secretaresse of management assistent uitspreken. 

Dag in, dag uit staat ze klaar om te doen waar ze goed in is. Mails beantwoorden, afspraken inplannen en agenda's beheren. Reizen regelen, projecten van a tot z vormgeven, notuleren, archiveren en meer. Alles om de dagelijkse gang van zaken op rolletjes te laten lopen. Een goede secretaresse vind je niet zomaar. Dus als je er een in huis hebt waar je tevreden over bent laat dit dan geregeld blijken. En op Secretaressedag pak je gewoon wat extra uit. 

Daarom hebben wij de 5 meest populaire dames laptoptassen en/of rugzakken van dit moment op een rij gezet. 

1. Wimona Fabiana Two 

Deze schoudertas en de andere tassen van Wimona zijn erg geliefd onder heel veel vrouwen. De pu-leren tassen van Wimona zijn on trend, praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik naar het werk en daarbuiten. De Wimona Fabiana Two is een schoudertas met een hengsel. Maar Wimona heeft ook shoppers en rugzakken met ruimte voor de laptop en andere werk materialen in hun collectie. Groot voordeel van Wimona Fabiana Two is dat deze in meer dan 5 kleuren beschikbaar is en er een laptop tot 15.6 inch in past. Zo is er voor elke secretaresse een passende match te vinden. 

Wimona Fabiana Two Secretaressedag

2. Micmacbags Malmo 

De 15.6 inch laptoptas uit de Malmo serie van Micmacbags is voor de elegante vrouw die een stoere twist aan haar zakelijke outfit wilt geven. De leren laptoptas is slank en dus netjes maar door het robuuste leer en de afwerking ook stoer. Hierdoor is de Malmo veelzijdig en spreekt het verschillende secretaresses aan. De Malmo serie van Micmacbags in het bruin, grijs en zwart heeft naast de smalle laptoptas ook een mooie leren laptop rugzak voor de secretaresse die haar handen vrij wilt hebben. 

Micmacbags Malmo Secretaressedag

3. Bombata cocco classic 

All time favoriet bij vrouwelijke secretaresses maar ook bij mannelijke collega's zijn de hardcase pu-leren laptoptassen van Bombata. De verscheidenheid aan kleuren, materialen en de vele maatopties maakt dat Bombata voor zowel de zakenman als zakenvrouw geschikt is. De Bombata cocco classic heeft zoals de naam al doet vermoeden een croco leer afwerking. En is geschikt voor 13 inch, 15.6 inch of 17 inch laptops. De tassen lijken klein maar niets is wat het lijkt. Want naast de laptop is er ruimte voor een snoer, muis en andere belangrijke werkspullen. Een maat kiezen is zo gedaan maar een kleur, dat is een ander verhaal. Van basic zwart en bruin naar rood, oranje of turquoise. Vind je het lastig kiezen? Geef dan elk jaar op nationale Secretaressedag een andere kleur aan je gewaarde collega tot zij alle kleuren van de regenboog in huis heeft. 

Bombata Classic Cocco Secretaressedag

4. Daniel Ray Lake 

De Lake is een nieuwe toevoeging aan het Daniel Ray laptoptassen en laptop rugzakken assortiment voor dames. Daniel Ray Lake is een compacte tas en geschikt voor laptops tot 13.3 inch. De tas heeft 2 korte en 2 lange hengsels waardoor in de hand als over de schouder draagbaar is. Reken maar dat je secretaresse dit handig vindt. Net als elke laptoptas die we op deze pagina noemen heeft de tas meerdere kleine en grote vakken. Waardoor opbergen makkelijk en overzichtelijk is. Is 13.3 inch te klein qua formaat? Kijk dan eens of de Sumter shopper, de Chula schoudertas of de Lafayette rugzak van Daniel Ray beter passen je collega.

Daniel Ray Lake Secretaressedag 

5. Plevier Copal

Klassieke laptoptas Copal is onderdeel van de Plevier Rock collectie met rugzakken, schoudertassen en aktetassen. Alle tassen uit de Copal serie zijn van leer en hebben ruimte voor een laptop. Wel zo makkelijk als deze tas cadeau wilt doen aan je collega op nationale Secretaressedag. Het is een ruime tas met een uitneembaar laptopvak waardoor de tas in de vrije tijd ook geschikt is voor andere doeleinden. 

Plevier Copal Secretaressedag

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter