Tassenwinkel.nl

Tassenwinkel.nl, altijd de juiste keuze

Om een goede keuze te kunnen maken hebben we de site zo simpel mogelijk ingericht, je kunt zoeken op soort tas, op merk en/ of op kleur. 
Tassenwinkel.nl is de online tassen shop voor al je tassen van vele topmerken. Je vindt bij ons een groot gedeelte van de leren tassen collecties van Berba, Chesterfield Bags, DSTRCT, DR Amsterdam, Plevier en 20S. Voor echte lederen tassen ben je bij tassenwinkel.nl aan het juiste adres met de ruime keus aan merken. Ook voor andere soorten tassen kun je terecht bij Tassenwinkel.nl want we zijn altijd op zoek naar nieuwe merken, of het nu voor een boodschappen trolley is, een functionele toilettas of een leuke rugzak voor een van je kinderen dan hebben wij het waarschijnlijk wel in huis! Natuurlijk zijn we op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes en deze laten we je graag weten via social kanalen zoals Facebook, Instagram of Pinterest maar ook door je te abonneren op onze nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van nieuwtjes en acties.
We zijn een groeiend bedrijf en zullen op korte termijn je met nog meer nieuwe en originele tassen merken te verrassen, houd ons in de gaten!
 

De 4 zekerheden van Tassenwinkel.nl

Tassenwinkel.nl begrijpt als geen ander dat het online kopen soms lastig is en je twijfelt doordat er wel eens negatieve verhalen zijn rondom online kopen.
De 4 zekerheden van Tassenwinkel.nl zijn:

  1. Veilig betalen, via Ideal, per creditcard, vooraf per bank of achteraf via Billinnk.
  2. Gratis verzenden vanaf € 39,95 in Nederland en België per pakketdienst en altijd traceerbaar via een track en trace nummer zodat je weet waar en wanneer je bestelling wordt geleverd. 
  3. Ruilen of retourneren als het artikel wat je hebt gekocht niet voldoet aan je verwachting.
  4. Altijd 14 dagen bedenktijd!

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt mail ons dan gerust op [email protected]

Andere over Tassenwinkel.nl onderwerpen