Tassenwinkel.nl

Tassenwinkel.nl, altijd de juiste keuze

Om een goede keuze te kunnen maken hebben we de site zo simpel mogelijk ingericht, je kunt zoeken op soort tas, merk en kleur. 
Tassenwinkel.nl is de online tassen shop voor al je tassen online met vele topmerken. Hier vind je de volledige collectie tassen van Berba, Chesterfield Bags, DSTRCT, DR Amsterdam en de goedkopere trendy tassen van Gabol, Wimona, Noi Noi en Hi-Di-Hi. Ook in echt lederen tassen ben je bij tassenwinkel.nl aan het juiste adres, met Chesterfield en Plevier hebben we zeker een leren tas voor jou. Bij Tassenwinkel.nl hebben we aantal voldoende keuze zodat je altijd bent verzekerd van een trendy hippe tas van verschillende soorten leer. Natuurlijk zijn we op de hoogte van de laatste trends en nieuws en deze laten we je graag weten via Facebook of de nieuwsbrief.
We zijn een groeiend bedrijf en verwachten op korte termijn met nog meer tassen merken op de site te komen.
 

De 4 zekerheden van Tassenwinkel.nl

Tassenwinkel.nl begrijpt als geen ander dat online kopen soms negatief in het nieuws komt en dat kopers op zoek zijn naar zekerheden.
De 4 zekerheden van Tassenwinkel.nl zijn:

  1. Veilig betalen, via Ideal of vooraf per bank of achteraf per acceptgiro.
  2. Gratis verzenden vanaf € 39,95 in Nederland per pakketdienst en altijd traceerbaar via een track en trace nummer, je weet waar en wanneer je bestelling wordt geleverd. 
  3. Ruilen of retourneren als het artikel wat je hebt gekocht niet voldoet aan de verwachting.
  4. Altijd 14 dagen bedenktijd.

Als er nog vragen en/of opmerkingen zijn mail ons op:
[email protected]

Andere over Tassenwinkel.nl onderwerpen