Betaal mogelijkheden

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden bij tassenwinkel.nl, namelijk:

 

iDEAL   

Tassenwinkel.nl bied je de mogelijkheid om je bestelling direct online te betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kun je via iDeal gemakkelijk en snel je betaling verrichten.

Bancontact/Mister Cash   


Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer 
en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.
Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.
 
Vooruit betaling       
 
Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt je verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer.

Je stort het betreffende bedrag op onze RABO bankrekening NL93 RABO 0190 3230 51 tnv RTX Europe b.v., onder vermelding van je bestelnummer, die in je bestelbevestiging staat.
Is je betaling langer dan 5 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
(Tenzij je vooraf, ons hierover hebt geinformeerd.)
Na het betalen van je bestelling ontvang je van Tassenwinkel.nl  een e-mail met de bevestiging dat wij je betaling hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt je bestelling klaargemaakt voor verzending.Creditcard    

Betalen via creditcard is mogelijk met:
Mastercard    
Visa               
Maestro         
 

Achteraf betalen

Bij Tassenwinkel.nl kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om achteraf te betalen met Billink, zo betaal je alleen voor wat je wilt houden. Je besteld een product via Tassenwinkel.nl zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode. Na een check ontvang je de bevestiging en wordt jouw bestelling geleverd. Neem de tijd om je producten te bekijken, maar ben je niet tevreden dan kan je een of meerdere producten terugsturen via de normale retourprocedure van Tassenwinkel.nl.

Na een paar dagen ontvang je per e-mail je factuur, het actuele bedrag kan je ook altijd terugvinden in de Billink app als je deze hebt, en je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen!