Betaal mogelijkheden

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden bij tassenwinkel.nl, namelijk:

 

iDEAL   

Tassenwinkel.nl bied je de mogelijkheid om je bestelling direct online te betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt je via iDeal gemakkelijk en snel je betaling verrichten.

Wanneer u bent aangesloten bij een bank die iDeal niet ondersteunt of liever geen gebruik wil maken van iDeal kunt u ook zelf het orderbedrag naar Tassenwinkel.nl overmaken.

Bancontact/Mister Cash   


Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer 
en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.
Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.
 
Vooruit betaling       
 
Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt je verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer.

Je stort het betreffende bedrag op onze ABN/AMRO bankrekening NL70 ABNA 0485 9893 79 tnv Tassenwinkel.nl, onder vermelding van je bestelnummer, die in je bestelbevestiging staat.
Is je betaling langer dan 5 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
Tenzij je vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld. 
Na het betalen van je bestelling ontvang je van Tassenwinkel.nl  een e-mail met de bevestiging dat wij je betaling hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt u bestelling klaar gemaakt voor verzending.Creditcard    

Betalen via creditcard is mogelijk.
Betalen kan met:
Mastercard    
Visa               
Maestro