Mijn account

op Tassenwinkel.nl kun je je eigen account aanmaken. Met een account kun je sneller bestellen en worden alle gegevens van je order(s) bewaart zodat je alles makkelijk terug kunt vinden. Ook kun je dan gebruik maken van de mogelijkheid om een persoonlijke favorietenlijst te maken.

Account aanmaken

Een Tassenwinkel.nl-account aanmaken is heel makkelijk. Bij het bestellen van een product krijg je de optie om een account aan te maken, deze vink je dan aan en vul de verplichte gegevens in.

Inloggen

Je kunt inloggen door te klikken op de knop ‘’Mijn account’’ rechts bovenaan de pagina. Vul hier jouw e-mailadres en wachtwoord in en klik op de knop ‘’Inloggen en doorgaan’’.

Wachtwoord vergeten

Ben je het wachtwoord van je Tassenwinkel.nl account vergeten? Geen probleem. Klik op de knop ‘’Mijn Account’’ rechts bovenaan de pagina. Onder de invulvelden van je gegevens zie je een link met de tekst ‘’Wachtwoord vergeten?’’. Klik hierop, vul het e-mailadres in waarmee je je account hebt aangemaakt op Tassenwinkel.nl en en klik op ‘’resetten’’. Je ontvangt binnen enkele minuten van ons een mailtje waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Andere bestelling onderwerpen