Verzenden & Retouren

Gratis Verzenden vanaf € 39,-

De verzending gaat altijd via de pakketpost van PostNL en is altijd traceerbaar via track en trace. Dit kan naar je huisadres, je werk of naar een PostNL afhaalpunt.
We streven ernaar om nadat de betaling is ontvangen of is goedgekeurd via afterpay (dit is binnen enkele minuten na uw bestelling), binnen 24 uur het pakket te verzenden.

Bestelling onder de € 39,- betaal je € 3,95 aan verzendkosten.

Verzenden naar Nederland, België en Duitsland is gratis vanaf € 39,-
Verzenden naar een ander EU land koste € 10,00

Gratis retourneren in Nederland en België

Bij ons staat service voorop en wij zijn pas tevreden als U tevreden bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is ruilen of je geld terug voor ons geen probleem. Geen lastige vragen, geen gedoe.
Wat vragen wij:

  • Je kunt uitsluitend het artikel binnen 14 dagen retourneren of omruilen, tenzij het artikel mankementen vertoond dat onder de garantie valt 
  • Vanuit Nederland en België is het retourneren gratis, je kunt je aanmelden via onze Retour portal
  • Bij een retourzending vanuit het buitenland zoals Duitsland of een ander land gelden andere retourvoorwaarden. Het is vanuit deze landen niet mogelijk om een retourzending aan te melden. Deze kan retour gestuurd worden naar Tassenwinkel.nl Zuiveringsweg 21, 8243 PZ Lelystad
   Nederland
  • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
  • Meld je retour aan

Besteld via bol.com, log in via je bol account voor een gratis retour label.

Besteld vanuit het buitenland, dan is het retouradres:

Tassenwinkel.nl
Zuiveringsweg 21
8243 PZ Lelystad
Nederland

De verzendkosten zijn voor de afzender.

Andere retouren onderwerpen