Verzenden en Retrouren - Tassenwinkel.nl
 • altijd gratis verzenden
 • voor 23:45 uur besteld volgende werkdag geleverd
 • achteraf betalen

Verzenden & Retouren

De 4 zekerheden van Tassenwinkel.nl

Tassenwinkel.nl begrijpt als geen ander dat online kopen soms negatief in het nieuws komt en dat kopers op zoek zijn naar zekerheden.

De 4 zekerheden van Tassenwinkel.nl zijn:

 1. Veilig betalen via Ideal, vooraf per bank of achteraf via een acceptgiro.
 2. Gratis verzenden in Nederland en België per pakketdienst en altijd traceerbaar via een track en trace nummer, je weet waar en wanneer je bestelling wordt geleverd.
 3. Ruilen of retourneren als het artikel wat je hebt gekocht niet voldoet aan de verwachting.
 4. Altijd 14 dagen bedenktijd. 

 

Verzendmogelijkheden

De verzending gaat altijd via de pakketpost van PostNL en is altijd traceerbaar via track en trace. Dit kan naar je huisadres, je werk of naar een PostNL afhaalpunt.
We streven ernaar om nadat de betaling is ontvangen of is goedgekeurd via afterpay (dit is binnen enkele minuten na uw bestelling), binnen 24 uur het pakket te verzenden.
Verzenden naar Duitsland kost € 5,00 per pakket. 

Ruilen en retourneren

Bij ons staat service voorop en wij zijn pas tevreden als U tevreden bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat u iets koopt waar u eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is ruilen of uw geld terug voor ons geen probleem. 
Geen lastige vragen, geen gedoe.

 

Voor het retourneren van artikelen gelden echter wel enkele regels.

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Tassenwinkel.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Tassenwinkel.nl geretourneerd  worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tassenwinkel.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."
 

 • U moet binnen 14 dagen het retour aanmelden bij info@tassenwinkel.nl 
 • U kunt uitsluitend het artikel binnen 14 dagen retourneren of omruilen, tenzij het artikel mankementen vertoond dat onder de garantie valt 
 • Voor het retour zenden van artikelen dient u zelf zorg te dragen voor de verzendkosten. 
 • Het artikel dient voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden. Het product dient niet gebruikt te zijn en alle originele labels en verpakkingen moeten er nog wel bij zitten. 
 • Om een artikel terug te zenden dient u de daarvoor bestemde retourformulier te gebruiken. Dit formulier vind u hier…!, of de pakbon/factuur. 
 • Retour adres:Watermolen 6, 4751VK Oud-Gastel


email: info@tassenwinkel.nl
Tel: 0880711233