Verzenden & Retouren

Gratis Verzenden

De verzending gaat altijd via de pakketpost van PostNL en is altijd traceerbaar via track en trace. Dit kan naar je huisadres, je werk of naar een PostNL afhaalpunt.
We streven ernaar om nadat de betaling is ontvangen of is goedgekeurd via afterpay (dit is binnen enkele minuten na uw bestelling), binnen 24 uur het pakket te verzenden.
Verzenden naar Nederland, België en Duitsland is gratis.
Verzenden naar een ander EU land koste € 10,00

Gratis ruilen en retourneren in Nederland

Bij ons staat service voorop en wij zijn pas tevreden als U tevreden bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat u iets koopt waar u eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is ruilen of uw geld terug voor ons geen probleem. Geen lastige vragen, geen gedoe.

Voor het retourneren van artikelen gelden echter wel enkele regels.

"U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Tassenwinkel.nl zijn voor eigen rekening als je niet vanuit nederland besteld. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Tassenwinkel.nl geretourneerd  worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@tassenwinkel.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag  binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."
 

  • Je moet binnen 30 dagen het retour aanmelden bij klantenservice@tassenwinkel.nl 
  • Je kunt uitsluitend het artikel binnen 30 dagen retourneren of omruilen, tenzij het artikel mankementen vertoond dat onder de garantie valt 
  • Vanuit Nederland is het retourneren gratis via ons antwoordnummer 
  • Bij een retourzending vanuit België en Duitsland gelden andere retourvoorwaarden. Het is vanuit deze landen niet mogelijk om een retourzending te verzenden naar een antwoordnummer.
  • Om een artikel terug te zenden dient u de daarvoor bestemde retourformulier te gebruiken. Dit formulier vind je hier…!, of de pakbon/factuur. 
  • Retour adres antwoordnummer 15270, 4750VH Oud Gastel
  • Retour adres vanuit het buitenland:Watermolen 6, 4751VK Oud Gastel


email: klantenservice@tassenwinkel.nl
Tel: 088-8377022