21/03/2018 - 09:26

3 redenen waarom een Plevier tas

Combineer kwaliteit en klasse met een leren laptoptas van Plevier

Je volgt de laatste trends en leeft je zakelijke leven met stijl en allure. Het is juist daarom dat een leren laptoptas van Plevier daarbij niet mag ontbreken. Plevier tassen zijn veel meer dan een accessoire om jouw laptop of tablet in mee te nemen. Deze tassen staan vooral voor degelijkheid en oog voor detail, en dat is nou precies wat je wil uitstralen. Een goede leren werktas moet aan nogal wat eisen voldoen. We dragen hem dagelijks met ons mee en ze vertellen iets over wie we zijn. Een top 3 met redenen waarom je voor een Plevier laptoptas zou moeten kiezen is dan ook snel gemaakt. De leren tassen van Plevier zijn handgemaakt van het allerbeste leder, ze zijn een perfecte combinatie tussen business en stijl en ze hebben een perfecte duurzaamheid.

Een dames laptoptas van Plevier straalt elegantie uit


Dames in de zakenwereld is tegenwoordig gelukkig meer regel dat uitzondering, en dat mag gezien worden. Met een werktas van Plevier neem je makkelijk en stijlvol overal jouw laptop of tablet mee naar toe. Deze laptoptassen voor dames zijn van authentiek leder met de hand gemaakt door echte vakmensen. Het is juist daarom dat er gedacht is aan ieder klein detail. Zo kun je ongestoord zaken doen en hoef je je geen zorgen te maken over het veilig kunnen opbergen van jouw kostbare spullen. Alle leren laptoptassen voor dames zijn voorzien van een prachtig gepolsterd afsluitbaar gedeelte zodat je jouw tablet of Macbook veilig kan opbergen en vervoeren. Daarnaast heeft iedere werktas van Plevier handige opbergvakken voor onder andere een muis, pennen en een usb stick. Ook zijn deze dames tassen voorzien van een mooi gesneden extra schouderband met een zachte pad voor extra comfort. Een dames laptoptas van Plevier is dus een absolute must-have waar je mee gezien mag worden. Deze kwaliteitsvolle leren tassen hebben een uniek ontwerp voor zakelijke doeleinden, maar zijn ook een prachtige accessoire om jouw trendy of casual look een extra boost te geven.
 
Plevier dames tas

Leren laptoptas voor heren met stoere en robuuste elementen


Voor een professionele zakenman of een student is een mooie en functionele laptoptas een absolute aanvulling op datgene waar je voor staat. Professionaliteit en zelfverzekerdheid is iets wat je uit wilt stralen, en daar hoort een leren laptoptas van Plevier zeker bij. Deze prachtige werktassen voor heren zijn stuk voor stuk authentiek en voorzien van prachtige gedetailleerde elementen die bovenal erg functioneel zijn. Zo heeft een leren laptoptas heren een mooi gepolsterd en veilig opbergvak voor bijvoorbeeld een tablet of laptop, maar biedt deze tas ook diverse mogelijkheden om accessoires makkelijk en geordend in op te bergen. Nog een voordeel van deze leren aktetas van Plevier is dat ze naarmate ze gebruikt worden steeds meer gaan "leven" en mooier worden. Dit komt door de fantastische kwaliteit leder wat voor deze heren laptoptassen gebruikt wordt. Hiermee wordt de duurzaamheid van deze stijlvolle zakelijke tassen direct een feit.
 
leren laptoptas heren

Een aktetas of een Plevier laptoptas is trendy en vernieuwend


De stoffige aktetas of zakelijke laptoptas verdwijnt gelukkig steeds meer uit ons straatbeeld. Met Plevier tassen maak je plaats voor vernieuwing en ga je mee met de laatste trends. Ook het veilig vervoeren van jouw waardevolle laptop en accessoires kan met een Plevier laptoptas in stijl. De vernieuwende uitstraling die deze tassen zo kenmerkend maakt is tijdloos, trendy en zeer functioneel. Plevier tassen is er met zijn laptoptassen voor heren en dames in geslaagd om een prachtig gedetailleerde werktas te maken die tegemoet komt aan al jouw eisen. Plevier tassen worden dan ook steeds meer in het straatbeeld gezien, en dat is niet alleen voor zakelijke doeleinden. Door de mooie tijdloze vormgeving wordt deze laptoptas ook steeds meer gebruikt om persoonlijke spullen mee te vervoeren en veilig mee te kunnen nemen. Dit zegt alles over de uitstraling en het gebruiksgemak van deze prachtige business tas.

Een Plevier laptoptas wordt vervaardigd van de beste kwaliteit leder


Een blik op het uiterlijk van deze laptoptas heren of dames is vaak al genoeg om te kunnen zien dat alleen het allerbeste leder gebruikt wordt. Goed en kwalitatief hoogstaand leder straalt niet alleen elegantie en professionaliteit uit, maar is ook tijdloos en enorm duurzaam. Alleen op deze manier is het mogelijk om een leren laptoptas de uitstraling te geven van zakelijkheid en fashion. Door het uniek strakke design en het oog voor detail, onderscheid Plevier tassen zich op alle fronten. Leder is een natuurproduct en door het gebruik van milieu verantwoord gelooid leder en kalfsleder, krijgt iedere leren laptoptas heren of dames zijn eigen authentieke uitstraling. Een doorleefde tas voor mensen die duurzaamheid en detail hoog in het vaandel hebben staan.
 
Plevier tassen

Leren laptoptas heren. Wat zijn de voordelen van een Plevier tas?


Natuurlijk ben je als professional zuinig op de spullen waarmee je moet werken. Het veilig kunnen vervoeren van jouw laptop of tablet en de accessoires die je daarbij nodig hebt, is een eerste vereiste. Maar waarom zou je veiligheid niet kunnen combineren met duurzaamheid en uitstraling? Met een Plevier tas ben je zeker van al deze elementen. Deze tassen zijn allemaal voorzien van een gepolsterd binnenvak voor bijvoorbeeld jouw laptop, en hebben een apart vak voor de tablet. Dit maakt het mogelijk om een laptop en een tablet samen mee te kunnen nemen op een veilige manier. Daarnaast is het een groot voordeel dat deze leren tassen veel mogelijkheden bieden tot het opbergen van accessoires zoals bijvoorbeeld een muis of aparte bekabeling voor de laptop. Ook is er gedacht aan een apart gedetailleerd vakje voor een mobiele telefoon. In deze werktassen vind je zelfs een mogelijkheid tot het opbergen van bijvoorbeeld creditcards, pennen en visitekaartjes. Met Plevier tassen kun je dus rekenen op veel voordelen. Deze tassen van Nederlandse makelij zijn niet alleen een lust voor het oog, maar laten ook nog eens zien waar je voor staat. Functionaliteit en perfectie staan daarbij hoog in het vaandel. Door de unieke stijl en het gebruik van hoogwaardig materiaal, worden zakelijke doeleinden en fashion gecombineerd op het hoogste niveau.
 
Foto: binnenkant Plevier laptoptas
 
invulling laptoptas
Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter