26/07/2021 - 15:27

De leukste zomertassen op een rij

Zomerfavorieten van Tassenwinkel.nl 

De zomer is gestart. En Nederland zou Nederland niet zijn als zon en regen zich niet beurtelings afwisselen. Maar ondanks dat laten we het ons humeur niet beïnvloeden want jij hebt natuurlijk, of binnenkort, een mooie zomertas in jouw tassencollectie. Wij hebben onze 5 zomerfavorieten voor dames op een rij gezet. De tassen die we hebben geselecteerd voldoen aan het zomerthema licht, trendy en functioneel.  

Handtas voor de zomer  

Nummer 1 van onze zomertassen top 5 is de bruine friendship handtas van MicMacBags. Het is een ruime leren, neutrale tas die eigenlijk elke zomeroutfit afmaakt. En naast dat het een ruime handtas is voor dagelijks gebruik, onderweg of op reis kan je deze leren tas ook als schoudertas gebruiken want er worden 2 straps meegeleverd. Heb je een neutraal kledingsetje aan dan spice je deze op met de kleurrijke schouderband die ons een beetje aan Ibiza doet denken. En als je dat te heftig vindt dan zit er ook gewoon een neutrale band bij.  

Friendship handtas MicMacBags

Zomertas 2, de rieten strandtas  

De strandtas is toch wel het must have item van de zomer. De groene rieten strandtas van PE Florence is een topper onder onze klanten. De tas is stevig en kan tot wel een paar kilo dragen. Handig voor al dat lekkers en al je andere spullen die je meeneemt naar het strand. Doordat hij behoorlijk kilo’s aankan, kan je de tas ook gebruiken als boodschappentas. Of anders als leuk item als je een dagje gaat winkelen.  

Rieten strandtas PE Florence

Het festival tasje van deze zomer 

De jaarlijkse festivals zijn uitjes waar veel dames reikhalzend naar uitkijken. Dansen op lekkere muziek, kletsen met vriendinnen en een drankje in de zon. Je wilt je dus vrij kunnen bewegen, geen last hebben van een tas die heen en weer slingert maar wel al belangrijke spullen bij de hand hebben. Het festival tasje voor de zomer is een heuptasje voor op de buik. Heuptas Jax van Chesterfield is gemaakt van cognac kleurig leer en daardoor goed te combineren bij elke festival outfit. Aan de binnenkant is er ruimte voor je telefoon en aan de voorkant en achterkant heb je een vak met ritssluiting waarin je je pasjes kunt opbergen. Nu hopen dat het zonnetje ook schijnt.  

Heuptasje Chesterfield

Je handen vrij met een schoudertas 

De schoudertas is voor veel vrouwen een item wat zich standaard in de tassencollectie bevindt. Er kan veel in, je gooit hem over je schouder en hebt je handen vrij voor andere dingen. Een schoudertas is in de zomermaanden daarom niet weg te denken uit het straarbeeld. Een schoudertas heeft over het algemeen langere hengels zodat je deze makkelijk aan je schouder kunt hangen. En wordt wordt vaak met een extra lange schouderband geleverd waardoor je hem ook crossbody kunt dragen zoals bij de licht grijze Wimona Kyara schoudertas. Dit model is een mooie look a like van de bekende Michael Kors tote shopper.  

Grijze schoudertas Wimona

Een rugtas voor een summer in the city  

Een rugtas is het item wat je wilt hebben als je wat langer door de stad slentert in Nederland. We hebben het hier niet over de polyester rugtas maar over de trendy dames rugtas die een boost aan je garderobe geeft. Een rugzak is functioneel omdat je al het gewicht op je rug draagt en dat is weer goed voor jouw lichaamshouding. De beige, zandkleurige Chamonix rugzak van Berba is zo’n handige stijlvolle tas voor op je rug. Om het overzicht te bewaren kun je al je dagelijkse spullen opbergen in de verschillende vakjes die deze tas bezit.  

Beige rugtas

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter