26/04/2018 - 10:14

Gabol: Spaanse elegantie gecombineerd met functioneel design

Ga je op reis of een weekendje weg, dan wil je vooral genieten en niet te veel tijd verliezen met praktische zaken zoals het inpakken van je handbagage. Daarom zijn de Gabol tassen zeer handig. Ze zijn functioneel en gemakkelijk om te dragen en ze zien er mooi en trendy uit. Het Spaanse merk is gespecialiseerd in speelse en tegelijk goed draagbare koffers. En niet alleen als handbagage koffer komen Gabol tassen van pas. Een Gabol reistas met wielen past perfect in de koffer van de auto, en een Gabol laptoptas is bijvoorbeeld praktisch om te gebruiken op het werk. Eviva España!

Gabol bagagekoffer


Het bagagemerk Gabol is gestart als een echt familiebedrijf

Zoals veel grote bedrijven is ook dit merk kleinschalig en lokaal van start gegaan. In 1965 startte de familie Gallego met het produceren van tassen in hoogwaardig leer. Vanaf 1990 trok het merk volop de internationale kaart. Een reistas op wielen van het Spaanse merk of een Gabol rugzak? Het zijn steeds praktische en handige items die je vaak in internationale stations of luchthavens ziet.


Het design van de Gabol koffers? Dat gebeurt in Spanje


Een lokale touch is belangrijk in alle design. Een team van negen ontwerpers houdt steeds de vinger aan de pols om zo goed mogelijk in te spelen op nieuwe vragen van klanten. Steeds staat een goed comfort en gebruiksgemak centraal bij het ontwerpen en produceren van handbagage stukken. Zo biedt een Gabol laptoptas niet alleen plaats aan je laptop. Je kunt er ook persoonlijke spulletjes en je tickets in opbergen. Zo is het ooit kleinschalige bedrijf een internationaal merk geworden, precies omdat het weet wat reizigers dagelijks nodig hebben om comfortabel verplaatsingen te maken.


Een grote keuze in trolleys, tassen en koffers


Functionele kwaliteit is vanzelfsprekend een van de kerneigenschappen van Gabol koffers. Bovendien is de keuze zeer groot. Dit gaat van koffers of reistassen in diverse kleuren, maar ook de inhoud kun je kiezen op basis van jouw specifieke behoeftes. Leuk om weten is dat een handbagage koffer dikwijls is uitgevoerd in een opvallend kleur. Zo verlies je hem niet gemakkelijk uit het oog op een drukke plaats. Een reistas op wielen van Gabol is daardoor een echte aanrader om zonder al te veel stress naar je bestemming te reizen en te genieten van de trip zelf. De inhoud van je reistas op wielen kun je praktisch schikken. Je pakt je kleren en spullen netjes en overzichtelijk in. Geen sprake van een warboel als je op je bestemming iets zoekt.

Gabo reistas met wielen

 

De slogan van het Spaanse merk? "Full of life""Full of life": de levendige kleuren en het speelse ontwerp van de handbagage koffer of een Gabol laptoptas illustreren deze slogan perfect. De tassen zijn gemaakt voor dynamische en actieve mensen die van het leven houden. Bovendien is kwaliteit ook echt belangrijk. Een duurzame relatie met de klant staat centraal voor het Spaanse merk, en daarom is er dikwijls tot wel tien jaar garantie voorzien voor een Gabol koffer. Dit maakt dat je met een gerust hart deze aankoop kunt doen en verzekerd bent van jarenlang comfort en reisplezier.

 

gabol strandtas

Verschillende Gabol productlijnenWe zetten hier nog even de verschillende lijnen op een rijtje.
* De Business lijn bestaat uit laptoptassen, laptoprugzakken en tasjes voor je tablet.
* De Travel lijn heeft toffe weekendtassen, trolleys en rugzakken, steeds afgestemd op de actuele maten en richtlijnen voor handbagage.
* De schoolgaande jeugd geniet dan weer van de lunchtassen en rugzakken speciaal om boeken in op te bergen.
* Tenslotte zijn er ook veel leuke handtassen en shoppers. Shop till you drop!

Gabol tassen: besluit


Een Gabol rugzak of Gabol koffer is nooit zomaar een tas. De kwaliteit is te danken aan steeds nieuwe productiemethodes met veel aandacht voor duurzaamheid en milieu. Een Gabol rugzak of andere tas heeft daarbij ook gewoon een leuke mediterrane spirit. Kleuren en leuke stoffen, het kan allemaal en je wordt er helemaal vrolijk van.

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter