31/10/2016 - 17:37

Nieuw merk online: DSTRCT tassen

Aanbod DSTRCT tassen

Er zijn verschillende DSTRCT tassen te koop en het gaat hierbij over handgemaakte leren tassen, maar er zijn ook mooie portemonnees te koop van dit merk. Er is voor gekozen om een aantrekkelijk design te combineren met functionaliteit. Met deze DSTRCT tassen weet jij in ieder geval zeker dat je portemonnee veilig opgeborgen is en er is genoeg plaats over voor een brillenkoker en andere spullen. Ook je telefoon kun je hier gemakkelijk in kwijt. De DSTRCT tassen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en ze zijn ontworpen met onzichtbare mogelijkheden. Het mooie aan dit merk is dat de DSTRCT tassen de natuurlijke en robuuste uitstraling hebben waar we zo van houden bij leer. Je ziet vanaf de buitenkant een mooie, modieuze tas en aan de binnenzijde ontdek je veel leuke en mooie verborgen vakjes en ritsjes. In deze opbergvakjes van de DSTRCT tassen kun je jouw spullen zeer geordend opbergen.

Verschillende collecties DSTRCT tassen

Er zijn verschillende collecties te koop als je naar de DSTRCT tassen gaat kijken. Wat centraal staat binnen dit merk is het karakteristieke kwaliteitsleder. Alle collecties van DSTRCT zijn weer anders en hebben voor ieder wat wils. Als je gaat kijken naar de fashion DSTRCT tassen dan kijk je naar diverse modieuze tassen met fijne ingebouwde ritsjes en aparte vakken voor bijvoorbeeld een telefoonlader of een agenda. Als je naar het zakelijke aspect gaat kijken, ook wel Business DSTRCT genoemd, dan kom je een ruime keuze aan strakke zakentassen tegen met voldoende ruimte voor je eigen notitieblok, etui en laptop. Voor iedere gelegenheid vind je hier dus een mooie DSTRCT tas, dus waarom wachten als je al weet wat je wil? Goede kwaliteit, snelle service en een ruim aanbod, dat wil jij toch ook? Wacht daarom niet met kiezen, maar bekijk nu het huidige aanbod aan DSTRCT tassen op Tassenwinkel.nl en je kunt vandaag nog je bestelling plaatsen.

DSTRCT tassen bestellen

Als je een van de mooie DSTRCT tassen wil bestellen, dan kan dat bij Tassenwinkel.nl. Bestel je vandaag? Dan heb je de tas morgen al in huis! Het ruime aanbod zorgt ervoor dat er voor jong en oud een prachtige tas te bestellen is. Mochten er vragen zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen en staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden. Maar eerst maar eens een kijkje nemen om de huidige collectie in je op te nemen en een keuze te maken uit de DSTRCT tassen.
 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter