29/02/2016 - 11:19

Op schrikkeldag een leuke handtas in huis halen

Handtas naar ieders wens

Zoals reeds aangegeven vinden vrouwen het belangrijk dat de stijl van hun handtas goed aansluit op de outfit die ze dragen. Dit zorgt er automatisch voor dat vrouwen door de jaren heen een mooie collectie verzamelen met verschillende handtassen in de meest uiteenlopende stijlen. Hier bij Tassenwinkel zal je merken dat er handtassen zijn terug te vinden die aan de wens van iedere vrouw zullen weten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige en voordelige handtas of je eerder een voorkeur hebt voor een handtas die beschikt over een echt exclusieve vormgeving, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Op schrikkeldag zitten heel veel mensen achter de computer en gaan ze op zoek naar leuke artikelen om in huis te halen waar ze gedurende een lange tijd plezier aan kunnen beleven. Vrouwen kijken op deze dag niet alleen in de richting van een nieuw paar schoenen, maar ook handtassen weten de vrouwenharten ongetwijfeld voor zich te winnen. Wil je graag op schrikkeldag een leuke, nieuwe handtas scoren die beschikt over een fantastische prijs-kwaliteitverhouding? Zoek dan niet verder en ontdek wat wij je hier bij Tassenwinkel.nl allemaal te bieden hebben!

Korting van 25% op schrikkeldag

Zoals eerder in dit artikel reeds aangegeven hebben we er voor gekozen om onze klanten een korting aan te bieden van 25 procent op het aankopen van een nieuwe handtas op schrikkeldag. Deze korting kan worden verkregen door gebruik te maken van de kortingscode “SCHRIKKELDAG”. Het mooie van deze kortingscode is dat ze geldig is op alle tassen. Veel webwinkels kiezen er voor om een dergelijke korting uitsluitend toe te passen op een select deel van hun collectie, maar dat is bij ons niet het geval. Welke handtas je met andere woorden op schrikkeldag ook in huis wenst te halen, het is steeds mogelijk met een korting van 25 procent!
 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter