14/04/2016 - 15:29

Schenk een leuke tas voor Secretaressedag 2016!

Wanneer is het Secretaressedag 2016?

Om er zeker van te zijn dat je één van de waardevolste krachten binnen je bedrijf niet vergeet starten we met aan te geven dat Secretaressedag 2016 valt op 21 april. Deze dag is speciaal in het leven geroepen om er voor te zorgen dat er extra aandacht gaat naar de taken die door een secretaresse uitgevoerd dienen te worden en met succes. In nagenoeg alle bedrijven in Nederland wordt er tegenwoordig wel Secretaressedag gevierd. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een leuk complimentje te geven, maar het is uiteraard veel leuker wanneer er ook een mooi en praktisch geschenkje aan je secretaresse wordt gegeven. Alleen op deze manier zorg je er namelijk voor dat ze Secretaressedag 2016 niet snel zal vergeten!

Alle vrouwen houden van tassen!

Het valt best te begrijpen dat mannen binnen een bedrijf niet zo meteen weten dat nu precies een geschikt geschenkje zou zijn voor Secretaressedag 2016. Omwille van deze reden geven wij graag een interessante tip. Als er twee zaken zijn waar vrouwen van houden, dan zijn het natuurlijk schoenen en tassen. Schoenen kopen voor je secretaresse is echter ietwat moeilijk, maar dat geldt niet voor een tas. Je kan er bovendien voor kiezen om een leuke tas voor in je secretaresse haar vrije tijd aan te kopen, maar heb je ook al eens gedacht aan een stijlvolle werktas? Voor welke tas je uiteindelijk ook zal kiezen, je zal merken dat Secretaressedag 2016 voor jouw medewerkster bijzonder geslaagd zal zijn!

Niet alleen mooi, maar ook praktisch

Door er voor te kiezen om voor Secretaressedag 2016 één van de tassen uit het aanbod hier bij Tassenwinkel.nl aan te kopen zorg je er voor dat je kiest voor een geschenk die niet alleen bijzonder mooi, maar ook nog eens erg praktisch is. Zo sla je twee vliegen in één klap en kan je er bovendien ook nog eens zeker van zijn dat het geschenkje regelmatig door je secretaresse zal worden gebruikt. Komt ze vaak naar kantoor in outfits met bepaalde kleuren? Kies er dan bij voorkeur voor om een tas te kopen waar deze kleuren eveneens in terug te vinden zijn. Alleen op deze manier kan je onaangename verrassingen vermijden en kan je er zeker van zijn dat het geschenkje voor Secretaressedag 2016 gedurende een lange tijd in het geheugen van je secretaresse zal blijven steken... of toch in ieder geval tot het opnieuw Secretaressedag is!
 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter