17/01/2018 - 16:06

Schoudertassen nodig, wij helpen je graag

Schoudertas nodig? Zo vind je de tas die echt bij jou past

Schoudertassen zijn er in verschillende soorten en maten, het aanbod is overweldigend, zoveel te zien, en veel tassen zijn allemaal even mooi. Maar hoe maak je nou een keuze voor een tas? Een schoudertas is niet zomaar iets, het is een accessoire, iets waar je een hele tijd mee gaat lopen en mee gezien gaat worden. Een schoudertas zegt iets over jou, je persoonlijkheid en wat je uit wilt stralen. Dan kun je toch niet de eerste de beste schoudertas kopen? Dan moet je er even goed voor gaan zitten en bedenken wat je nou eigenlijk echt wilt. Maar waar moet je dan beginnen?

 

schoudertassen

 

Schoudertas: Wat wil je eigenlijk allemaal bij je dragen en wat wil je uitdragen?

Een dames schoudertas is niet moeilijk te vinden, maar dan? Begin bij jezelf, waar wil je de tas eigenlijk voor gebruiken? Is het voornamelijk als handigheid? Zodat je al je spullen er in kwijt kunt? Wil je ermee uitgaan en er dus echt mee gezien worden? Of gebruik je hem voornamelijk voor je werk, en is het handig als bepaalde spullen er dan in passen. Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. Dacht je dat het kopen van een dames schoudertas eenvoudig was? Echt niet!
Kijk jij ook altijd naar wat voor schoudertas dames bij zich hebben? Dan heb je er waarschijnlijk ook een mening over, en dan ook meteen over de dames die de tas dragen. Net als je kleding vertelt een tas iets over je persoonlijkheid. Het is dus echt wel belangrijk dat een tas echt bij jou past.

 

 

Feestje? Met deze schoudertas val je op!

Voor een feestje, uitgaan of andere feestelijke gelegenheid is een klein schoudertasje toch vaak iets wat het meest praktisch is. Als er wat geld, je telefoon en je lipgloss in kan, dan is het goed. Maar wat voor feestganger ben jij eigenlijk? Ga je voornamelijk naar chique feestjes, of ga je juist helemaal los op een festival? Ben je voornamelijk te vinden op casual bijeenkomsten, of ga je graag op kroegentocht of dans je de blaren op je voeten in een discotheek? Allemaal verschillende situaties die ook vragen om allemaal verschillende schoudertassen. En wat vind jij dan fijn in een schoudertasje? Bij uitgaan is het misschien handig als je de tas altijd bij je kan houden, dus met een handvat. En wil je deze dan lang of kort hebben? Een kort handvat staat wel chique, maar is met het dansen misschien niet zo praktisch. Op feestjes is het vaak ook handig om je handen vrij te hebben. Voor een glas drinken, een hapje of wat handen te schudden. Dan moet je niet ook nog eens een derde hand nodig hebben om een tas vast te houden. De keuze voor een klein schoudertasje met een lang hengsel is dan snel gemaakt. Op die manier kun je het schoudertasje altijd bij je dragen, maar hoef je hem niet altijd vast te houden. Genoeg handen vrij voor een drankje, handen schudden of om je armen in de lucht te gooien en helemaal los te gaan op de dansvloer!

 

schoudertasje

 

 

Maar een schoudertas voor een andere gelegenheid dan?

Wanneer je een tas voor een andere gelegenheid nodig hebt, kijk je dan naar welke schoudertas dames allemaal mee lopen? Of kijk je voornamelijk welke tas jij zelf zou willen. Wanneer je meer dan gemiddeld in een tas mee zou willen nemen, is het misschien verstandig om eens naar een leren schoudertas te kijken. Deze tassen zijn vaak stevig en kunnen veel hebben, ideaal dus ook voor stevig gebruik. Een leren schoudertas heeft ook het voordeel dat het er altijd mooi en chique uit ziet. En het is niet zo dat ze er allemaal hetzelfde uit zien. Een tas van leer kun je tegenwoordig al in heel veel kleuren krijgen, van vele verschillende tinten bruin, tot grijs tot zelfs pikzwart. 
Valt echt leer buiten je prijsklasse? Dan kun je ook nog kiezen voor een tas van PU leer. Dit ziet er net zo mooi uit, en is ook in veel soorten en maten verkrijgbaar. Soms is de keuze van PU leer zelfs nog groter! Een breed scala aan kleuren, en ook in alle soorten en maten te verkrijgen. Deze tassen zijn ideaal voor wanneer je een tas voor werk nodig hebt maar dan net iets meer mee moet vervoeren. Of zelfs wanneer je gaat winkelen.

 

burkely schoudertas

 

Schoudertas: Alle kleuren van de regenboog, welke moet ik kiezen?

Een kleur past bij je, of een kleur past juist niet bij je. Waarschijnlijk heb je zelf al een voorkeur voor bepaalde kleuren. Wanneer je in je kast kijkt, zul je waarschijnlijk zien dat bepaalde kleuren vaker aanwezig zijn dan andere. Bedenk welke kleur tas bij jou past. En ben je iemand die veel tassen heeft en bij elke outfit een andere tas gebruikt? Of ben je praktisch en wil je een tas die bij elke outfit past. Weer iets om over na te denken. 
Wanneer je veel donkere kleding draagt, is het misschien leuk om voor een tas te gaan die eruit springt. Kies voor een tas met een leuk patroon of een tas in een gekke kleur. Zo val je zeker op!
Of draag je juist vaak bonte kleuren en wilde patronen, dan is het misschien een idee om je tas wat rustiger te houden voor de balans. Een neutrale kleur kan dan een leuke keuze zijn voor een tas die je altijd bij je hebt. Draag je veel aardetonen, dan is een tas in bruin of zwart altijd goed.
Wanneer je iets zoekt wat overal bij past, kun je altijd gaan voor een zwarte schoudertas. Zwart past overal bij en kun je met alles combineren. Het maakt niet uit welke kleding je draagt, die zwarte schoudertas kun je er altijd bij pakken. Als je kijkt welke kleur schoudertas dames het meest bij zicht dragen, zal het toch zwart zijn. Maar denk nou niet dat zwart saai is, in tegendeel! Ook met zwart kun je opvallen en een statement maken. Zwarte tassen zijn er ook in alle soorten en maten, en misschien kun je het net even anders doen door te kiezen voor een zwarte tas met een subtiel kleurelement. Net even anders dan anders. 
Ook de bruine tassen zijn vaak goed vertegenwoordigd, van heel donker tot licht beige en alles wat daar tussenin zit. Ook met deze kleuren kun je vaak goed combineren en staan ook bij veel kledingstukken.

 

Ook op school loop je met een schoudertas er fashionable bij

"Op school kan ik toch niet aan komen met een schoudertas?" Natuurlijk wel! Juist op school kun je met een mooie tas rondlopen. Er zijn verschillende soorten schoudertassen die absoluut geschikt zijn om mee te dragen naar school. Wie denkt dat rugtassen de enige geschikte schooltassen loopt grandioos achter. Juist op school kun je het verschil maken en jezelf laten zien door een unieke tas te dragen. Kijk eens rond op school en zie met welke schoudertas dames daar rondlopen. Er zijn veel tassen die absoluut stevig genoeg zijn voor alle schoolboeken en de rest die je allemaal mee naar school moet nemen. De dames die op school met zo'n tas rondlopen hebben vaak ook een bepaalde status, ze laten zien dat ze een bepaalde smaak hebben en dat ze een eigen mening en stijl hebben. Dat is iets wat je op school natuurlijk altijd graag wilt uitdragen. Je wilt dat anderen zien wie je bent. En dat kun je allemaal uit dragen onder andere met een mooie tas.

 

Schoudertasjes

 

Schoudertasje: In welk vakje stop je nou wat?

Hou je van een georganiseerde tas of gooi je alles er los in en zie je wel hoe en wanneer je iets kunt vinden. Ze zeggen wel eens dat een vrouwentas een ware schatkist is. Wanneer je eens in de zoveel tijd je tas eens op zijn kop zet blijk je dingen terug te vinden die je al heel lang kwijt was of het blijkt dat je rijker was dan je dacht, dan vind je weer een paar euro in een hoek of een briefje in een zijvakje. Stiekem is dat ook wat zo leuk is aan een tas. Mannen willen ook wel eens denken dat een vrouwentas een soort magisch voorwerp is. Ze verbazen zich over de hoeveelheid inhoud er uit een klein tasje kan komen. Wie zijn wij om ze wijs te maken dat het gewoon een kwestie van goed organiseren of juist flink proppen is.
Ben jij iemand die goed is in het organiseren en weet je altijd precies waar je wat hebt gestopt? Dan is een tas met veel vakken waarschijnlijk ideaal voor jou. Een vak speciaal voor geld, een vak voor je telefoon, verschillende vakken voor verschillende categorieën spullen, zelfs een aparte houder voor je pennen. Een droomtas voor jou! Bij het maken van tassen denken ze steeds vaker met ons mee, met wat we allemaal snel willen vinden en waar in de tas dan de meest handige plek is.
Maar soms is dat allemaal niet nodig. Ben jij iemand die iets het beste kan vinden door flink te graven? Dan is een tas met één vak genoeg voor jou. Organiseren is niet voor iedereen weggelegd. En soms proberen we het wel, maar merken we dat de spullen na verloop van tijd toch allemaal in hetzelfde vak belanden. Ach, we proberen het dan in ieder geval. En soms is het hebben van te veel vakken ook juist onoverzichtelijk. Je kunt ook teveel opbergruimte hebben.
Zoveel mensen, zoveel wensen. En voor al die mensen minstens zoveel verschillende tassen.

 

schoudertas

 

Waar eindigt de zoektocht?

De zoektocht eindigt natuurlijk bij de ideale tas. Soms duurt die zoektocht niet zo lang, dan zie je een tas en ben je op slag verliefd. Je kijkt nog even verder, maar diep in je hart weet je eigenlijk al dat je de ideale tas hebt gevonden.
Soms heb je al een idee in je hoofd van wat voor tas je graag zou willen. Dan hoef je maar te zoeken, een selectie te maken en te kiezen. 
En zeg nou zelf, soms willen we gewoon een tas omdat we dat graag willen. Dan kijken we eens rond, zoeken naar wat bij ons past en vinden dan een tas die we geweldig leuk vinden. Hebben we hem dan echt nodig? Misschien wel, misschien niet. Maar wat belangrijk is, is dat jij een tas vindt die echt bij jou past en waar je zielsgelukkig mee bent.

 

Like ons bericht en onze Facebook pagina zodat je altijd op de hoogte blijft.

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter