02/08/2019 - 14:27

Top 5 rugzakken

Het is nu nog lekker vakantie maar over een paar weken beginnen de scholen weer en dan is een nieuwe rugzak voor het begin van het schooljaar best leuk. Hieronder vind je de top 5 beste verkochte rugzakken voor school of dagelijks gebruik.

 

Fjallraven Kånken Rugzak Deep Blue

De Fjallraven Rugzak uit de Kanken serie. Deze donkerblauwe rugzak is ideaal voor school, een dag weg of voor naar het werk. De rugzak is gemaakt van stevige waterafstotende stof.

Fjallraven Kånken Rugzak Deep Blue. Dit model is één van de meest verkochte en bekendste rugzakken van Fjällräven. Nu met nieuwe kleuren en motieven. Op de voorkant zit een ritsvak en aan beide zijkanten steekvakken. De schouderbanden geven veel draagcomfort. De binnenkant heeft een groot hoofdvak met een grote opening, deze maakt het gemakkelijk om er spullen in te steken en uit te halen, en een steekvak, waar een zitkussen in zit. De volledige rugzak is vervaardigd uit duurzaam Vinylon F. Wil jij de goede, stevige en trendy rugzak, die ook nog eens lekker over je schouders zit dan is deze Fjallraven Kånken Rugzak Deep Blue voor jou de juiste keuze.

 

 

Fjallraven kanken

 

 

Hedgren Dames Rugtas Voque L Blue

Dames Rugtas met een echt vrouwelijke uitstraling, superhandig om mee te nemen voor een dagje weg of even naar het centrum van de stad. Deze rugzak is ook nog eens super licht in gewicht.

Hedgren Rugtas Dames Voque L Blue. Deze dames rugtas heeft alles wat je nodig hebt om je spulletjes mee te nemen. De Vogue rugzak heeft verstelbare schouderbanden, een verborgen zijvak en nog veel meer interessante functies. Het perfecte alternatief voor een handtas of een schoudertas. Op voorkant van deze rugzak heeft een groot ritsvak en een steekvak met elastiek zodat deze gemakkelijk te openen is met daarin nog een ritsvak. De binnenkant is van 100% linnen en heeft 3 opbergvakjes. De achterkant van de tas heeft ook nog een extra opberg vak voor bijvoorbeeld je tablet. Doordat deze op de achterkant zit voorkom je dat iemand er bij kan. Het is een trendy rugzakje voor dagelijks gebruik en nog waterafstotend ook. Daarnaast heeft deze damestas RFID techniek zodat je betaalpassen veilig zijn. Wil jij een echte trendy dames rugzak dan is deze Hedgren Rugtas Dames Voque L Blue, voor jou de juiste keuze.

 

Hedgren rugzak

 

Chesterfield Laptop Rugtas 15 inch Ari Cognac

Deze Cognac leren rugtas heeft een stoere uitstraling. Met verschillende vakken aan de buitenkant en binnenkant kan u al uw documenten en een 15" laptop gemakkelijk en veilig opbergen.

Chesterfield Laptop Rugtas 15 inch Ari Cognac. Deze Chesterfield leren rugtas heeft een stoere uitstraling van de echte ruige rugzak. De rugtas heeft op de voorzijde een groot ritsvak voor bijvoorbeeld je portemonnee, zonnebril of notitieboekje. De achterkant van de tas heeft een netje zodat deze beter absorbeert. De schouderbanden zijn verstelbaar en zijn gewatteerd voor een goede comfort bij het dragen van de tas. De tas sluit met een rits. De binnenkant van deze rugtas heeft een gewatteerd laptopvak, een ritsvak, steekvakken en pennenvakken. Op de zijkant van de tas zitten nog 2 vakjes die sluiten met een drukknoop. Rundleer is een natuurproduct, waardoor kleurafwijking kunnen voorkomen. Wil jij een super handige leren rugtas waar je veilig je laptop kunt vervoeren dan is deze Chesterfield Laptop Rugtas 15 inch Ari Cognac, voor jou de juiste keuze.

 

Chesterfield rugzak

 

 

TruBlue Rugzak The Pioneer - York (15"/20L)

TruBlue Rugzak The Pioneer - York (15"/20L). Canvas laptop rugzak voor een 15 inch laptop, Genoeg ruimte voor je dagelijkse spullen. Handig voor school.

The Pioneer is de ideale rugzak voor dagelijks gebruik. De tas is gemaakt van extra stevig canvas voor meer stabiliteit en bescherming. De rugzak heeft veel opbergruimte voor je persoonlijke spullen, een verborgen 15” laptop/tabletvak op de rugzijde met ritssluiting en extra vakken aan de binnen- en buitenkant (ook met rits) voor je sleutels, telefoon, portemonnee, drinkfles etc. Take control, kies een rugzak die past bij jou en jouw manier van leven. Discover. Live. True.

 

Trubleu rugzak

 

 

 

MetroBag 15 inch anti-diefstal rugzak Navy Blue

Deze stevige anti diefstal rugtas is super handig voor dagelijks gebruik.

MetroBag 15 inch anti-diefstal rugzak Navy Blue. Ga relaxed op weg met je nieuwe MetroBag. De rugzak heeft een stijlvol en slank design, veel opbergmogelijkheden en kwalitatief hoogwaardige specificaties. Met deze tas is het eenvoudig om bijv. een laptop, tablet, gadgets, boeken en meer georganiseerd mee te nemen. Daardoor is de MetroBag uitermate geschikt voor dagelijks gebruik door studenten, reizigers en voor werk. De veilige rugtas is uitgerust met diverse slimme oplossingen zoals een verborgen quick-access telefoonvak en een vak voor je portemonnee met RFID-bescherming. De rugzak heeft tevens een handige USB-oplaadpoort, een extra regenhoes, zachte en ademende mesh-stof op de rugzijde en reflecterende strepen voor extra veiligheid als je ’s nachts op straat loopt of fietst.

MetroBag anti diefstal rugzak

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter