05/01/2018 - 14:08

Waarom een Burkely Tas?

Ik weet nog goed dat we begin 2014 zijn begonnen met www.tassenwinkel.nl en één van de eerste merken waarmee we zijn begonnen is het merk Burkely. Had weleens van het merk gehoord maar wist niet goed waar ik het moest plaatsen. Na een eerste kennismaking met de producten van Burkely zijn we met een klein assortiment laptoptassen van Burkely gestart. Al snel breide het portfolio uit naar een echte collectie, met daarin damestassen, laptoptassen en portemonnees.

 

logo burkely

Burkely is in 1988 opgericht door moederonderneming ‘Horsten Lederwaren’ dat al sinds 1944 creëert, ontwikkelt en groeit.

Burkely familiebedrijf met een visie!

In 1944 werd het bedrijf ‘Horsten Lederwaren’ opgericht door de heer A. Horsten te Waalwijk. De heer Horsten was in staat om een succesvol bedrijf op te zetten en daarmee werd de juiste basis gelegd voor later. Jaren later, toen zijn zoon Cees Horsten zestien jaar oud werd en besloot niet meer naar school te gaan, vertelde vader Horsten dat hij dan binnen het familiebedrijf moest intreden. Dat blijkt nog steeds een erg goede beslissing! Cees Horsten is namelijk tot op de dag van vandaag eigenaar van het bedrijf en deelt zijn 50 jaar aan expertise nog dagelijks met zijn werknemers.

In deze dynamische wereld wil iedereen producten die het leven een stukje gemakkelijker maken. Met de Nederlandse nuchterheid in het achterhoofd zorgt BURKELY voor down-to-earth producten voor iedere dag. Deze producten begrijpen je drukke leven en ondersteunen dit door hun eenvoud, stoere ledersoorten en functionele designs. Burkely streeft ernaar producten te maken die passen bij elke situatie, "Every Day".

  

Burkely Tas

De Burkely tas staat voor een leren tas die er goed moet uitzien, het oog wil ook wat.

Als je een tas van Burkely koopt dan weet je zeker dat je een goede leren tas koopt waarbij je minimaal 1 jaar garantie krijgt en dat is niet het enige, de prijzen van de Burkely tassen zijn zeer vriendelijk. Je koopt een Burkely schoudertasje of crossbody tasje als vanaf € 39,95 en een Burkely shopper is er al vanaf € 79,95. Dit maakt het merk Burkely ook zo populair, ze hebben goede producten voor een zeer concurrerende prijs.

Sinds kort bevindt Burkely zich ook in een hoger prijs segment. Burkely heeft ervoor gekozen om naast het gebruikelijke Split Hunter leer, ook tassen te produceren met het duurdere voll-nerf leer. Dit leersoort is van de bovenste laag van het rund en heeft een natuurlijke uitstraling en is kwalitatief sterker.

 

Burkely Tassen

 

Burkely tassen zijn leverbaar in meerdere kleuren en ook in verschillende type tassen en soorten leer.

Als we denken aan Burkely tassen dan denk je al snel aan damestassen.

Burkely heeft verschillende soorten damestassen zoals de Burkley schoudertas, Burkely handtas en de Burkely shopper.

De Burkely schoudertas is er natuurlijk in verschillende maten en kleuren, zo heb je de kleine schoudertasjes die uitermate geschikt zijn voor feestjes, uitjes en partijen, maar ook de grotere schoudertas die je prima mee kunt nemen naar je werk of voor een dagje winkelen.

De Burkely shoppers zijn er van een voordelige Burkely Lisa shopper tot en met een gevoerde shopper met een apart laptopvak, de Burkely Antique Avery. Een aantal shoppers hebben ook nog een extra schouderband, zodat je niet alleen het hengsel hoeft te gebruiken.

 

Nog even de voordelen van Burkely op een rijtje:

 

- Groot assortiment verschillende soorten tassen
          - Shoppers
          - Schoudertassen
          - Handtassen
          - Damestassen

- Prijs range vanaf € 39,95

- Verschillende soorten leer

- Goede kwaliteit

- 1 jaar fabrieksgarantie

 

Burkely Portemonnee

Als je naar de Burkely portemonnee collectie kijkt, zie je 2 totaal verschillende soorten. Het model wat Burkely al jaren op de markt heeft is de Burkely Multicolor serie, deze leren dames portemonnees hebben allemaal een vrolijke gekleurde binnenkant en de buitenkant heeft een neutrale kleur, zwart, blauw of rood.

Burkely multicolor portemonnee 

 

Het andere model van Burkely is de rits portemonnee, deze portemonnee is voor veel vrouwen een feest der herkenning, rits rondom en als je deze opent zie je een aantal pasjes vakjes, vakjes voor briefgeld en een ritsvakje voor het muntgeld. Wie kent deze indeling niet? Daarom heeft Burkely deze bekende indeling zo gelaten en zich vooral gericht op de buitenkant, verschillende kleuren en soorten leer, met en zonder print, glad of juist ruig. Kortom voor iedereen wat wils.

 

En de mannen dan?

 

Natuurlijk heeft Burkely ook mannen portemonnees, deze billfold portemonnees zijn er in verschillende kleuren en met verschillende indelingen en voor de prijs hoef je het niet te laten, je houdt genoeg over om deze handzame leren heren portemonnee te gebruiken. 

 

De kenmerken van de Burkely Portemonnee:

- Stevig leer

- Goede kwaliteit rits

- Vrolijke kleuren

- Voordelig geprijsd

- Verschillende modellen

 

 

Burkely Laptoptas

De Burkely laptoptas is wel het paradepaardje! Ik weet nog goed toen we de eerste laptoptassen van Burkely op onze website zetten, meteen was het raak. De Burkely laptoptassen worden veel bekeken en gekocht. We begonnen met de Vintage Collectie. Deze is gemaakt van Split Hunter leer en zit op een verkoopprijs vanaf € 99,95 de modellen zijn heel herkenbaar.

 Burkely vintage laptoptassen

Naast de Vintage Collectie heeft Burkely ook andere laptoptassen.  Deze leren laptoptassen hebben 1 of 2 compartimenten en zijn gemaakt van een andere leersoort die net iets ruiger is en heeft een nerf structuur.

Voor alle soorten leer geldt hetzelfde hoe langer je deze gebruikt hoe mooier deze wordt.

Voor de dames zijn er ook speciale dames laptoptassen deze hebben vaak een langer hengsel zodat je de laptoptas gemakkelijk over je schouder kunt dragen en niet de bijgeleverde schouderband nodig hebt. De laptoptas voor dames is er in verschillende modellen en kleuren maar ook in diverse leersoorten. Eén van de toppers onder de dameslaptoptassen is de Doris, deze laptoptas ziet eruit als een trendy handtas en heeft een gewatteerd laptopvak. De duurdere variant de Burkely Antique is gemaakt van een ruiger leer soort en heeft een laptopvak voor een 15,6 inch laptop.

 

Onderhoud van je Burkely tas

Leer is een natuurproduct maar kan zeker wat onderhoud gebruiken hiermee verleng je de levensduur van de tas en vaak wordt de tas er nog mooier van.

Daarnaast bescherming je de tas ook tegen water en vuil. Ieder half jaar even inspuiten met een onderhoudsmiddel van Collonil dan komt het helemaal goed.

Onderhoud Tassen Collonil

 

Reacties

Gaarne doe ik mee met de facebook win actie !
Diny Gijsberts - 11/01/2018 - 19:40
Jippie ik zou dolgraag een mooie damestas willen winnen<br />
Je zal die bofkont maar zijn<br />
GOOI m&iacute;j maar in de hoge hoed <br />
Voor die topper van een leuke shopper <br />
<br />
Love it
Corry de vos - 07/01/2018 - 14:10
Inderdaad een mooi merk! Kwaliteits tas voor een hele nette prijs! Ik heb meegedaan aan de winactie op instagram, lijkt mij top om in 2018 ook zo&rsquo;n mooie laptoptas te mogen gebruiken!
Nathalie mellema - 06/01/2018 - 22:06
Nog nooit een Burkely tas gehad /gekocht maar hier wordt ik heel enthousiast van. Prijzen vallen toch nog mss. Bedankt voor deze blog
Ilona Hermans - 06/01/2018 - 17:59
Ik heb al een tijdje een burkely laptoptas en deze bevalt mij uitstekend. Als ik deze ga vervangen dan neem ik zeker weer een burkely laptoptas.
Mark - 06/01/2018 - 14:36

Laat een reactie achter