16/08/2021 - 14:40

Waarom een Chesterfield tas

Het tassenmerk The Chesterfield Brand is opgericht in 2013 en vanaf dat moment bezig om de tassenindustrie te veroveren. Met de combinatie van betaalbaarheid en de mooiste kwaliteit als basis, hebben ze een collectie waar je blij van wordt. En dat is nu precies wat het merk wil bereiken. Ervoor zorgen dat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt met de leren tassen en accessoires van The Chesterfield Brand. Nog niet overtuigd? Lees dan hier 3 redenen om een tas van The Chesterfield Brand te kopen.

 

1. Unieke leersoorten die Chesterfield gebruikt 

Bij The Chesterfield Brand hebben ze een fascinatie voor leer. Door jarenlange ervaring binnen de leerindustrie zijn ze zelf intensief betrokken bij het productieproces. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit en duurzaamheid van de producten garanderen en hebben ze unieke leersoorten weten te ontwikkelen. Zo ook de Cow Wax Pull Up leersoort. Dit soepele rundleer wordt met natuurlijke oliën bewerkt wat zorgt voor een uitzonderlijk glad en soepel resultaat. Bovendien gaan de producten die van dit leer gemaakt zijn erg lang mee. Omdat het leer alleen met was is bewerkt, kunnen eventuele krassen en verkleuringen eenvoudig met de leerwax weggepoetst worden. Zo kun je jarenlang plezier hebben van jouw Chesterfield Brand item.

 

2. Chesterfield heeft functionaliteit & comfort hoog in het vaandel

De tassen van The Chesterfield Brand staan bekend om de functionaliteit. Of het nou gaat om een rugzak, een laptoptas of een handtas, allemaal zijn ze rijk uitgevoerd. Zo beschikt elke tas over verschillende vakken en ritsen om jouw spullen veilig in op te bergen. Elke rugzak van The Chesterfield Brand heeft twee stevige verstelbare schouderbanden, zodat je hem precies naar wens kunt dragen. Sommige rugzakken zijn zelfs voorzien van een verstevigd rugpand, een mesh voering en extra brede schouderbanden voor extra draagcomfort! Ook zijn er verschillende rugzakken en laptoptassen die voorzien zijn van een trolleystrap. Hiermee kun je de tas op een koffer zetten en hem makkelijk meenemen op reis. Bij de meeste laptop- en schoudertassen wordt een verstelbare lange schouderriem geleverd. Zo kun je deze op twee manieren dragen. Maar net wat jij het fijnste en mooiste vindt!

 

3. Stijlen van The Chesterfield Brand

Wat voor stijl jij ook mooi vindt, bij de collectie van The Chesterfield Brand zit er gegarandeerd wat voor je tussen. Neem je vaak veel spullen mee? Ga dan voor een ruime shopper of rugzak. Hierin kun je jouw spullen georganiseerd opbergen en comfortabel meenemen. Wil je graag stijlvol op citytrip? Neem dan een toffe weekender mee! In deze categorie zijn verschillende maten beschikbaar, dus ook als je altijd te veel meeneemt op vakantie zit er wel een tas voor je bij. Maak je vakantielook compleet met een telefoontasje, fanny pack of toilettas en you are ready to go! Liever licht bepakt onderweg? Er zijn verschillende cityrugzakken, schoudertassen, laptopsleeves of smalle laptoptassen die lichtgewicht en compact qua formaat zijn. Zo ga je stijlvol op pad met jouw essentials.

 

Bekijk alle The Chesterfield Brand tassen op Tassenwinkel.nl

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter