16/12/2015 - 00:33

Welke tas draag jij met kerst?

Wat is een clutch precies?

Een clutch bag, ook wel enveloptas genoemd, is een klein en meestal langwerpig handtasje. Kleiner dan een gewone handtas, maar groter dan een portemonnee. Je neemt de clutch mee naar een feestje, waar je deze makkelijk aan een lusje ervan of in je hand kunt houden omdat het een klein tasje is. Er bestaan ook clutches met een hengsel of een ketting van schakels eraan waarmee je het tasje kunt vasthouden, maar dit is niet altijd het geval. Omdat het tasje vrij klein is passen er dus niet veel spullen in, maar dat is ook zeker niet de bedoeling van de clutch die je draagt bij feestelijke gelegenheden. Wel heeft de clutch met vakjes en ritsen voldoende ruimte om je geld, je sleutels, je telefoon, je tissues, je parfum of je make-up zoals oogpotlood of lipstick veilig in op te bergen. De clutch is een hippe manier om alles wat je nodig hebt bij je te houden. Naast mooi en chique is het kleine tasje op feestjes dus ook zeker praktisch. Daarnaast is een clutch natuurlijk ook heel leuk en origineel om cadeau te geven aan iemand die van hippe accessoires houdt.

Welke clutch past bij jouw outfit?

Welke clutch draag jij bij je kerstoutfit? Dat is een lastige keuze! Er zijn immers zoveel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een tasje dat neutraal is omdat je het accent op je kleding wilt houden, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tasje met veel glitter of een clutch met een print die direct in het oog springt. Maar het is het belangrijkst dat je clutch een goede en mooie match vormt met je outfit en, ook niet onbelangrijk, je schoenen. Hou dit zeker in gedachte bij de keuze die je uit het ruime aanbod maakt en vindt een passende clutch waarmee je met kerst de juiste indruk zult maken.

Een clutch of een andere tas?

Heb je liever een tas waarmee je ook chique op een kerstdiner kunt verschijnen, maar waar je net iets meer spullen in kunt opbergen? Ook aan andere tassen heeft Tassenwinkel een groot assortiment. Bij Tassenwinkel.nl heb je volop keuze uit allerlei soorten kwalitatief hoogwaardige tassen in allerlei prijsklassen, niet alleen clutches maar ook schoudertassen en handtassen. Zodra je de tas van je dromen hebt gevonden, en je besteld voor 17:00 uur heb je jouw tas de volgende werkdag al in huis!
 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter