29/11/2021 - 16:11

3 Cadeaus voor hem

We willen zo graag origineel zijn. Maar komen niet verder dan een douchegel, een geurtje of sokken als cadeau voor hem. Toch zijn er voldoende andere mogelijkheden voor hem ofwel je partner, je vader, je broer, je zwager, je opa, beste vriend of mannelijke collega. We hebben 3 andere cadeau opties voor hem op een rij gezet zodat jij de show kunt stelen. 

Het leren barbecue schort 

Als het aankomt op barbecuen staat 9 van de 10 keer de man in de zomer te braden. Maar een barbecue schort kan net zo goed gedragen worden tijdens een winter barbecue of als de man des huizes geregeld achter het fornuis staat te kokkerellen. Het leren schort is immers vooral tegen spetters zodat deze niet op je kleding komen. Het leren bbq schort van Hide & Stitches beschermt door zijn lengte en het leer goed tegen de warmte van een barbecue. Erg leuk om te geven voor vaderdag, een verjaardag of als kerstcadeau. 

Leren bbq schort voor hem

Een pasjeshouder van Exentri en Ogon Designs

We zien steeds meer dat er een verschuiving plaatsvindt van portemonnees naar kleine, compacte pasjeshouders. Een portemonnee is handig maar wel wat groter en niet iedere man wil iets in zijn kontzak hebben zitten. Een pasjeshouder is daarom een heel goed alternatief. Gemiddeld passen er ongeveer 8 - 12 pasjes in een houder. En 9 van de 10 keer heb je ook nog een gedeelte voor wat papiergeld, mocht dat nodig zijn. Eigenlijk is een pasjeshouder een compacte portemonnee want alle belangrijke items, heb je in 1 oogopslag bij de hand. Exentri Wallets en Ogon Designs hebben kaarthouders in het leer, carbon of aluminium. En zijn opvouwbaar of open te klikken. 

Pasjeshouder voor hem

De leren laptoptas voor de man

Voor de werkende man is een leren laptoptas een must have zodat hij makkelijk zijn laptop, kabels, telefoon en wat papierwerk mee kan nemen. De klassieke leren laptoptas zonder veel poespas kan heel netjes zijn en is daardoor erg geschikt voor mannen die strak in pak naar het werk moeten. Merken met neutrale laptoptassen in het assortiment zijn DSTRCT, Micmacbags of Genicci. Toch zie je tegenwoordig dat veel mannen in een business casual of casual outfit naar het werk mogen komen. En misschien geldt dat ook wel voor jouw man, partner, vader of collega. Een stoere Chesterfield laptoptas is dan een meer passend cadeau voor hem.

leren laptoptas voor hem

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter